Yandex Metrica

Maç sonrası Ali Koç'tan açıklama! Beraberliği 'yol kazası' olarak yorumladı

Maç sonrası Ali Koç'tan açıklama! Beraberliği 'yol kazası' olarak yorumladı

Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Ümraniyespor'la 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç "Buna yol kazası diyelim" dedi.

Spor

02.03.2024, 12:55

Fenerbahçe’nin Süper Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor'la sahasında 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Başkan Ali Koç, maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ali Koç, "Bu beklenmedik bir sonuç ama belki de hayırlı bir sonuç eksiklerimizi görmek adına. Buna yol kazası diyelim. Panik yapacak hiçbir şey yok." Dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Haberi Görüntüle

PANİK YAPACAK BİRŞEY YOK

Maç sonrası açıklamada bulunan Ali Koç, "Bu beklenmedik bir sonuç. Lige hep kazanarak başlıyorduk ama sonra sıkıntıya giriyorduk. Belki de bu sonuç hayırlı olacak ve iyiye gideceğiz. Panik yapacak hiçbir şey yok. Taraftarın görmek istediği futbol en kısa sürede norm haline gelecektir. Buna yol kazası diyelim” ifadesini kullandı.

'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu 'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu Haberi Görüntüle

HAKEM PERFORMANSI KABUL EDİLEMEZ

Ali Koç, “Penaltı bana net dışarıda gibi geldi. VAR'da da bayağı bir zaman harcandı. Hakem kötüydü ama bizim oynadığımız oyun da kötüydü. Hakemin ne olduğuna girmeme gerek yok. Burada 2 tane Avrupa maçı gördük, orada da gördünüz hakemleri. 90 dakikaya bu kadar hata sığdırmak da beceri ister. Hakeme bu kadar konsantre olmaya da gerek yok. Kötü performans sergiledik ama bu hakem performansı da kabul edilemez.” dedi.

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

KURALLAR NE DİYORSA O OLACAK

TFF’nin yeni yabancı kuralı değişikliğine ilişkin ise Ali Koç, “Yabancı sayımız, kurallar ne diyorsa o olacaktır. Çok doğru bir kural değişikliği oldu. Sayın Süleyman Hurma'nın fikriydi, doğru bir karardı. Bu yüzden de TFF olumlu baktı.Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son haftası, geçmişte de gördüğümüz gibi çok farklı şeyler olabilir. Özellikle onu bekliyoruz” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading