Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lüksemburg maçında Uğurcan ve Eren'e tepki: Bu pozisyon sonrası sosyal medya çileden çıktı

Lüksemburg maçında Uğurcan ve Eren'e tepki: Bu pozisyon sonrası sosyal medya çileden çıktı

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg'a karşı talihsiz gol sonrası futbolseverler tepki gösterdi. Eren Elmalı'nın yükseklik kazandırdığı top, Uğurcan Çakır'ı aştı ve Martins'in önüne düştü. Martins, kendisine adeta ikram gibi gelen fırsatı kaçırmadı.

Spor

23.01.2024, 19:50

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Teknik direktör Stefan Kuntz müsabakaya Uğurcan, Zeki, Kaan, Çağlar, Eren, Orkun, Ferdi, Cengiz, Kerem, Halil, Enes'ten oluşan kadroyu sürerken, maçın başında talihsiz bir an yaşandı.

Karşılaşmanın 9. dakikasında gelişen Lüksemburg atağında A Milli Takımımızın savunmasının arkasına atılan top sonrasında Eren Elmalı ve kaleci Uğurcan Çakır anlaşamadı.

Fenerbahçe Opet - Allianz Vero Volley maçı bugün mü, saat... Haberi Görüntüle

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta?... Haberi Görüntüle

TOP BİR ANDA ÖNÜNE DÜŞTÜ

Eren Elmalı'nın yükseklik kazandırdığı top, Uğurcan Çakır'ı aştı ve Martins'in önüne düştü. Martins, kendisine adeta ikram gibi gelen fırsatı kaçırmadı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

Bu golün ardından futbolseverler, sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Uluslar C Ligi'nde ilk kez gol yiyen millilerimize Lüksemburg'dan gol yenmesi nedeniyle eleştiri geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading