Yandex Metrica
SON DAKİKA
Luka Jovic bitti! Yıldız futbolcu Galatasaray'ı İnstagram'dan takibe aldı! 60 milyon Euro...

Luka Jovic bitti! Yıldız futbolcu Galatasaray'ı İnstagram'dan takibe aldı! 60 milyon Euro...

2 futbolcusunu takımdan gönderen Galatasaray, açılan yabancı kontenjanı ve maaş bütçesini iyi kullanmak istiyor. Galatasaray yönetimi Erden Timur önderliğinde Luka Jovic için Fiorentina ile temaslarını hızlandırdı.

Spor

23.01.2024, 22:18

Haris Seferovic ve Patrick Van Aanholt'un takımdan ayrılmasıyla maaş bütçesinde 2 milyon euroluk bir boşluk daha açılan Galatasaray, Fiorentina'da mutsuz olan Luka Jovic için harekete geçti.

Duvan Zapata'yı kadrosuna katmak isteyen İtalyanlar, bu yüzden Jovic'in ayrılığına da sıcak bakıyor.

Okan Buruk'un gelecek sezonki kadrosu şekilleniyor: Stopere yeni kontrat Haberi Görüntüle

RESMİ TEKLİF İLETİLDİ

Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'ta gösterdiği başarılı performansın ardından 63 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol devinde tutunamayan Jovic, sezon başında Fiorentina'ya bedelsiz olarak imza atmıştı. Kariyerinde yeni bir sıçrama yapmak isteyen Jovic'e Galatasaray talip oldu. Sırp golcü ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılılar Fiorentina ile görüşmeye başladı.

Süper Lig'de yakaladığı 10 maçlık müthiş seriyle zirveye kurulan Galatasaray, transferde büyük oynuyor. Icardi'nin önümüzdeki yıl takımdan ayrılma ihtimaline karşı şimdiden planlarını yapan sarı-kırmızılılar Fiorentina'nın yıldız golcüsü Jovic ile anlaşma sağladı.

Jovic ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, teklifini Fiorentina'ya iletti. 25 yaşındaki oyuncuyu yıllık ücreti karşılığında renklerine bağlamayı planlayan Galatasaray, beklemeye geçti.

A Milli Takım Avusturya ve Macaristan'la karşılaşacak maçların kamp kadrosu... Haberi Görüntüle

60 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt'ta gösterdiği performansın ardından İspanyol devi Real Madrid'e 60 milyon Euro gibi astronomik bir bonservis bedeliyle transfer olan Sırp yıldız Jovic, İspanyol devinde beklentileri karşılayamamıştı. Sırp golcü, bu sezon başında ise Fiorentina'ya transfer olmuştu. Jovic, Fiorentina'da 27 maça çıkarken 7 kez gol sevinci yaşadı.

Bugüne kadar yaptığı transferlerle kendisi için 95 milyon Euro harcatan Jovic, yeniden sıçrama yapıp Avrupa arenasında boy göstermek istiyor. Galatasaray'ın yükselen grafiği nedeniyle sarı-kırmızılılara gelmek isteyen Sırp golcü Fiorentina'dan haber bekliyor.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'mi, Galatasaray'mı en çok penaltı kullandı 2024?... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'I TAKİP ETMEYE BAŞLADI!

25 yaşındaki Sırp golcü Instagram hesabından Galatasaray'ı takibe aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading