Yandex Metrica

Sitede Ara

Löw için bomba itiraf: Türkiye'yi çalıştıracağına bahse girerdim

Löw için bomba itiraf: Türkiye'yi çalıştıracağına bahse girerdim

Almanya'daki görevinden ayrılan Joachim Löw'ün yakın arkadaşı ve danışmanlarından olan Roland Eitel, 'Löw'ün Türkiye'yi çalıştıracağına bahse girerdim' şeklinde samimi bir itirafta bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:17

Almanya Futbol Federasyonu eski teknik direktör Löw'e veda etti2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri J Grubu'nda Almanya sahasında Liechtenstein 9-0 yendi. Almanya Futbol Federasyonu eski teknik direktör Löw'e veda etti. Düzenlenen törende, DFB Başkan Yardımcısı Peter Peters, Löw'e plaket verdi. Statta bulunan 26 bin seyirci, Löw'e sevgi gösterisinde bulundu.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE ÇALIŞTIRACAĞINA BAHSE GİRERDİM'

Spox'a konuşan Joachim Löw'ün yakın arkadaşı ve danışmanı Roland Eitel, Türkiye ile ilgili samimi bir itirafta bulundu. Eitel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Joachim'in bir gün Türkiye'de milli takım direktörü olacağı konusunda çok paraya bahse girerdim. Türkiye ile her zaman iyi bir ilişkisi vardı. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak bence harikaydı. Türkiye ile özel bir ilişkisi var" 

Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Haberi Görüntüle

1998'DE FENERBAHÇEYİ ÇALIŞTIRMIŞTI

Alman teknik adam Löw, 1998'de Fenerbahçe'yi çalıştıran Löw, 1999 Mayıs'ında ülkeden ayrılmıştı. Löw, Almanya Milli Takımı'nın başında ise 2014 Dünya Kupası'na uzanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading