Yandex Metrica

Sitede Ara

Los Galacticos yeniden kuruluyor! Real Madrid kesenin ağzını açtı...

Los Galacticos yeniden kuruluyor! Real Madrid kesenin ağzını açtı...

Real Madrid her zaman için yaptığı transferler ile gündem oluyor. Benzema'nın oyununu desteklemek ve alternatif yaratmak isteyen İspanyol devi, Harry Kane için 100 milyon euroyu gözden çıkardı.

Spor

23.01.2024, 20:18

Real Madrid, Harry Kane için harekete geçiyor. Kralın takımı hücum bölgesini güçlendirmek için 100 milyon euroyu gözden çıkardı. Genel olarak beklenti ise Harry Kane için biraz daha pazarlık olacağı ve bonservis miktarının artacağı yönünde.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

REAL MADRİD YAKIN TAKİPTE

Her yıl yaptığı transferler ile adından söz ettiren Real Madrid, İngiliz forveti hedef olarak belirledi. Takımdaki skor yükünü dağıtmayı hedefleyen ve oyun anlamında yeni formasyonlar isteyen Madrid, Totnenham hücumcusu için 100 milyon eurodan başlayan bir teklifle masaya oturacak. İngiltere'de ise transfere ne cevap verileceği henüz net değil. Hem takımın dengesini korumak isteyen hem de iyi bir teklif gelirse fırsatı kaçırmak istemeyen Totnenham, sürecin gelişimine göre karar verecek.

Harry Kane bu sezon Totnenham forması ile 26 maça çıktı ve 17 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading