Yandex Metrica

Londra derbisi Arsenal'in Chelsea evinde ağır yaralı

Londra derbisi Arsenal'in Chelsea evinde ağır yaralı

Arsenal, Premier Lig'in 32. haftasında oynanan Londra derbisinde Chelsea'yi deplasmanda 4-2 mağlup etti. 3 maçtır yenilen Arsenal kötü gidişe "dur" dedi.

Spor

23.01.2024, 19:10

Premier Lig'in 32. haftasında Chelsea ile Arsenal karşı karşıya geldi. Londra derbisinde gol yağmuru yaşandı. Stamford Bridge'te oynanan Londra derbisini Arsenal 4-2'lik skorla kazandı.

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Haberi Görüntüle

MAÇTAKİ ÖNEMLİ ANLAR

Mücadelenin 13 dakikasında Nketiah ile öne geçen konuk ekibe yanıt 17. dakikada Werner'den geldi.

Arsenal, 27. dakikada Emile Smith Rowe ile bir kez daha üstünlük sağlarken ilk yarıda son sözü 32. dakikada Cesar Azpilicueta söyledi.

Dakikalar 57'yi gösterdiğinde ise sahneye yeniden Nketiah çıktı durumu 3-2 yaptı. Skoru belirleyen golü ise 90+2. dakikada Saka penaltıdan kaydetti.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

LİGDE SON DURUM

Bu sonuçla birlikte Chelsea 62 puanla 3 .sırada kalırken Arsenal puanını 57'ye yükselerek 5. sıradaki yerini korudu.

Ligin 34. haftasında Arsenal, sahasında Manchester United'ı ağırlayacak. Chelsea ise bir diğer Londra derbisinde West Ham United'ı konuk edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading