Yandex Metrica

Liverpool'dan Galatasaray'a yıldız golcü: Masaya oturulacak

Liverpool'dan Galatasaray'a yıldız golcü: Masaya oturulacak

Ulusal basında Galatasaray'ın Avrupa kupalarında boy göstereceği bir sezonda dünya yıldızlarını kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Aslan bu transfer doğrultusunda Liverpool'da kadroda düşünülmeyen Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:50

İngiltere Premier League ekibi Liverpool'dan sezon sonuna ayrılacak Brezilyalı golcü Roberto Firmino'nun adı bir süredir Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray ile anılıyor. Bu transfer ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.  Fichajes'te yer alan habere göre birçok kulüpten transfer teklifini masasında bulunduran Roberto Firmino, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmeye aldı. 


LİVERPOOL HER YOLU DENEYECEK

Haberde oyuncunun bonservis ücretinin olmamasının avantaj olduğu ifade edilirken, Liverpool'un oyuncuya ödediği yüksek maaşa yakın bir para teklif edilmesinin Galatasaray'ı zorlayabileceği ifade edildi.  Sarı kırmızılıların oyuncu için tüm şartları seferber edeceği ve transferi tamamlamak için girişimlerini sürdüreceği de aktarıldı. 


LİVERPOOL KARNESİ

2015/16 sezonunun başında Merseyside ekibine transfer olan 31 yaşındaki golcü futbolcu, Liverpool forması ile İngiltere Premier League'de bu sezon çıktığı 23 karşılaşmada 9 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Brezilya Milli Takımı formasını da 55 kez sırtına geçiren Firmino, 17 kez gol sevinci yaşadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading