Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lionel Messi Türk kulüplerinin yer aldığı platformda elçi oldu! 20 milyon Euro kazanacak

Lionel Messi Türk kulüplerinin yer aldığı platformda elçi oldu! 20 milyon Euro kazanacak

Son dakika haberleri... Arjantinli yaşayan futbol efsanesi Lionel Messi, Türk kulüpleriyle de sponsorluk imzalayan Socios ile iş birliği yaparak elçilik görevini üstlendi.

Spor

23.01.2024, 19:03

Fransa Ligue 1 ekibi PSG forması giyen Lionel Messi, Socios'un  global marka elçisi oldu. 

Arjantinli yıldızın bu anlaşmadan 20 milyon Euro kazandığı öğrenildi.

Socios'dan yapılan açıklamada, "Lionel Messi ile dünyanın en büyük taraftar etkileşim platformu Socios.com güçlerini birleştirdi. Arjantinli yıldızın Socios.com'un yeni global marka elçisi olarak ilk kampanyasının sloganı 'Daha fazlası ol'" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Messi'nin Socios.com marka kampanyasından başlayarak çok sayıda eğitim ve tanıtım kampanyasında yer alacağı belirtildi.

Manchester United çocukluk hayalim demişti! İsmail Yüksek'e talip yağmaya başladı Haberi Görüntüle

LİONEL MESSİ: GURUR DUYUYORUM

Lionel Messi, 3 yıl geçerli olacak iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "İlk profesyonel maçıma çıktığımdan beri taraftarların tutkusu, elimden gelenin en iyisini yapmam için bana ilham veren itici bir güç oldu.Taraftarlar takımlarına desteklerinin anlaşılmasını ve sevdikleri takımlara etki etmek için fırsatları hak ediyorlar. Socios.com, taraftar deneyimini geliştirmek, taraftarların 'daha fazlası' olmasını sağlamak için var. Socios.com'un dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için daha bağlantılı ve ödüllendirici bir gelecek yaratma misyonuna katılmaktan gurur duyuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan olaylı derbi için çok sert konuştu:... Haberi Görüntüle

DREYFUS: DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

"Lionel Messi gibi ancak bir nesilde rastlanabilen özel yetenekler, güzel oyunu taraftarlar için ekstra özel kılıyor. Socios.com'da yapmaya çalıştığımız şey, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, taraftarların desteklerinin değerli, önemli ve özel olduğunu hissetmelerini sağlamak. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için birlikte daha kapsayıcı, heyecan verici ve ödüllendirici bir gelecek inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz. Son birkaç yılda ileriye doğru büyük adımlar attık, ancak futbol taraftarları bir şey biliyorsa, o da Lionel Messi yanınızdayken her şeyin mümkün olduğudur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading