Yandex Metrica

Lig'e 3 puanla başlayan Pereira: Takım ruhunu yansıttık

Lig'e 3 puanla başlayan Pereira: Takım ruhunu yansıttık

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazanılan Adana Demirspor maçı sonrası umutlu konuştu.

Spor

23.01.2024, 17:49

Yeni sezonun ilk maçında Adana Demirspor'u Mesut Özil'in golüyle mağlup eden Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Vitor Pereira, "Lig'e 3 puanla başlamak çok önemliydi. Gerçekten takım ve taraftarın adına çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Adana'da atmosferin zor olduğunu belirten Portekizli teknik direktör,  "Bizim de hafta içi bazı problemlerimiz oldu, maç sırasında da bazı problemler yaşadık ama ilk yarı kalitemizi ortaya koyduk. Ama bizde eksik olan bir şey vardı. İlk yarıda ritmi ve topu korumayı biraz daha iyi becermemiz gerekiyordu. Oyun çok fazla geçiş oyununa döndü öyle olunca da oyunu kontrol etmek bir zordu açıkçası" dedi.

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı? İlk açıklama! Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden... Haberi Görüntüle

'TAKIM RUHUNU YANSITTIK'

Maçın ikinci yarısında forvet sıkıntısı yaşadıklarını aktaram Pereira, "Gerçekten takım ruhunu çok iyi bir şekilde sahaya yansıttık. Böyle anlarda sahada birlik olmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir. Bazen sahada acı çekmeniz gerekir, fedakarlık yapmanız gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading