Yandex Metrica
SON DAKİKA
Liderlik yarışında kritik viraj: Fenerbahçe yeni yıla moralli başlamak istiyor!

Liderlik yarışında kritik viraj: Fenerbahçe yeni yıla moralli başlamak istiyor!

Süper Lig’de bu sezon İstanbul dışındaki maçlarda yalnızca Ankaragücü’nde galibiyet alan Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanına liderlik yarışı için büyük önem veriyor, bu virajı kayıpsız atlatmak için çalışmalara başladı.

Spor

23.01.2024, 20:14

Fenerbahçe’de gözler Antalyaspor maçına çevrildi. Ligin 17. haftasında 3 Ocak Salı günü Antalyaspor deplasmanına çıkacak olan kanaryalar galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Bu sezon İstanbul dışındaki maçlarda istediği performansı bir türlü yakalayamayan ve sadece Ankaragücü deplasmanında kazanabilen Jorge Jesus’un takımı bu şanssızlığı bir an önce atlatmak istiyor. Galatasaray ile olan zirve yarışında da kritik bir viraj olacak olan bu deplasmanda alınacak  3 puanın takıma da olumlu yansıyacağı düşünülüyor.

Fenerbahçe kasayı doldurdu! İşte çeyrek final kazancı... Haberi Görüntüle

YENİ YILA MORALLİ BAŞLAMAK İSTİYOR 

Ligde 3 yenilginin 2’sini İstanbul dışındaki maçlarda alan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Konyaspor’a deplasmanda kaybetmişti. Ayrıca özellikle ligin ikinci yarısında İstanbul dışında birbirinden zorlu maçlara çıkacak Fenerbahçe, Antalyaspor maçıyla birlikte ligin ikinci yarısına girmeden önce ligin ilk yarısını keyifli bir şekilde kapatmak istiyor.

Kanaryalar, yeni yıldaki ilk karşılaşmayı da kazanarak 2023’e moralli bir şekilde başlamayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading