Yandex Metrica

Kulüpler Birliği'nin MHK toplantısı bitti! Burak Elmas'tan ilk açıklama

Kulüpler Birliği'nin MHK toplantısı bitti! Burak Elmas'tan ilk açıklama

Son dakika haberleri... Kulüpler Birliği'nin MHK'yı masaya yatıracağı toplantı sona erdi.

Spor

23.01.2024, 18:09

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Kulüpler Birliği'nin düzenlemiş olduğu toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Toplantı hakkında bilgiler veren Burak Elmas, "Hakemlik sisteminde değişiklikler olması için Kulüpler Birliği Toplantısı'nda konuştuk. Ancak yabancı hakem konuşulmadı. İsimleri değiştirmekle, sistem düzelmez. Bunu denedik, sistem üzerine görüşmeler oluyor" ifadelerini kullandı.

Son günlerde artan hakem tartışmaları hakkında da fikir belirten Elmas, "Umarım bu toplantı sonucunda Türkiye'de tüm kulüplerin mağdur ve şikayetçi olduğu, hakemlerin adil yönetimini sağlamak konusundaki sorunu en kısa zamanda halledebiliriz.

Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Haberi Görüntüle

YABANCI HAKEM SÜPER LİG'E GELİYOR MU?

Yabancı hakem konusununun geçmediğini aktaran Burak Elmas, "Yabancı hakem konusu geçmedi. En azından benim katıldığım bölümde yoktu, ben biraz geç katıldım. Sistemde değişiklik yapılması gerektiği konuşuldu. VAR hakemlerinin ayrı olmasından tutun gözlemci raporlarının detayları, atama şekilleri gibi her şey konuşuldu. Uzun bir toplantı oldu" değerlendirmesinde bulundu.

BURAK ELMAS: FELİPE MELO...

Bugün Brezilya'da basının çıkan Felipe Melo iddialarını da cevaplayan Burak Elmas, "Felipe Melo transferiyle ilgili çıkan haber konusunda bilgim yok." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading