Yandex Metrica

Kulüpler Birliği'nden Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması

Kulüpler Birliği'nden Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaşanan tartışmalara dahil olan Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Spor

23.01.2024, 17:40

Kulüpler Birliği, TFF ile yaşanan yabancı oyuncu sınırı ve yayın ihalesine ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu. 

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Twitter hesabından paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Türk futbolunun yanında olduğunu belirterek, "TFF yönetimine ve Katarlı Bein'in satın aldığı Digiturk’e takımlarımızın haklı isyanı devam ediyor. İktidarın Katarlı ortaklarıyla dokunup bozmadığı hangi değerimiz kaldı? Takımlarımızın ve Türk futbolunun yanındayım, mücadelelerine elimden gelen desteği vereceğim" açıklamasında bulunmuştu. 

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

'FUTBOL İÇİ ÇÖZME GAYRETİ'

Ahmet Ağaoğlu başkanlığında toplanan Kulüpler Birliği ise Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı sonrası yeni bir açıklama yayınladı:

Vakıf olarak futbol ile alakalı problemlerimizi ilgili paydaşlarla çözme gayretindeyiz. Futbol dışı kurumların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır ve bu durumu sorunlarımızın çözümüne yönelik faydalı bir davranış olarak görmemekteyiz. Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız. Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading