Yandex Metrica

Kovulacak iddialarına Domenec Torrent'ten sert cevap! İspanyol hoca geçmişi hatırlattı

Kovulacak iddialarına Domenec Torrent'ten sert cevap! İspanyol hoca geçmişi hatırlattı

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:08

Yeni sezonda takımda olmayacağı iddia edilen Galatasary Teknik Direktörü Domenec Torrent, gazeteci Osman Tanburacı'nın Youtube kanalına konuk oldu.

göreve geldiği günden bu yana hedefe konduğunu söyleyen Torrent, “Türkiye’de 4 yıldıza sahip, UEFA Kupası’nın finalinde Arsenal, UEFA Süper Kupa’da Real Madrid’i yenerek şampiyon olmuş, farklı değerlere sahip bir kulüpteyim. Tabii ki Galatasaray’ın tarihine, eski hocalarına ve efsanelerine saygı duymalıyız. Ancak Galatasaray’ın gerçekleriyle de yüzleşmemiz lazım. Başkan o gerçekleri açıkladı, gelirimiz 50 milyon avrolardan 27 milyon euroya inmiş. Bu durumu ne kadar çabuk fark edersek geleceğe o kadar iyi hazırlanırız.” ifadelerini kullandı.

DOMENEC TORRENT: GOCUNMAM

“Geldiğimizde bir haftaya sıkışmış üç maç vardı önümüzde. Bilgisayar programları yoktu, temizlik elemanları ve hijyenik bir ortam yoktu. Yerlerde eşyalar, ortada çıkarılıp bırakılmış kablolar vardı. Sanki Florya terkedilmiş gibiydi… Analiz departmanını sordum birine, o da bilmediğini kendisinin de muhtemelen gönderileceğini söyledi. Öyle de oldu. Biz gönderilirsek kurduğumuz sistemi tertemiz ve yerlerinde bırakacağız."

"Başarı için sabır lazım. Ama burada kazanamıyorsanız dört ayda gönderilirsiniz. Vicente Del Bosque, Frank Rijkaard, Luis Aragones, Dirk Advocaat, Roberto Mancini… Ne var ki bu hocalar gönderilmiş. Gönderilirsem de gocunmam.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading