Yandex Metrica

Kim Min-Jae dünya devine rekor bonservisle imza atıyor!

Kim Min-Jae dünya devine rekor bonservisle imza atıyor!

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin UEFA listesine yazılmayan ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Güney Koreli milli stoper Kim Min-Jae Avrupa devine transfer oluyor.

Spor

23.01.2024, 19:34

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae transferi tamamlıyor. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 ekibi Rennes takımına 18 milyon Euro karşılığında imza atması beklenen Güney Koreli oyuncu için son anda devreye İtalyan devi Napoli girmişti. 

Oyuncu için serbest kalma maddesini ödemek istemeyen Serie A ekibi, 15 milyon Euro teklif etti. Önerilen ücreti az bulan Fenerbahçe, Rennes'in teklifini kabul etti.

Kim Min-Jae'nin menajerinin önerisiyle İtalya'ya götürülmek istendiği için Rennes'in transferde problemler yaşadığı belirtildi. 

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KIM MIN-JAE'DEN REKOR ÜCRET KAZANACAK

Kim Min-Jae için gelecek hafta son görüşmelerin yapılacağı ve Fenerbahçe'nin bu transferden en az 18 milyon Euro bonservis kazanacağı öğrenildi.

Kısa sürede gösterdiği performansla taraftarın en sevdiği isimlerden olan Kim Min-Jae, geçen sezon 3 milyon Euro bedelle Çin'in Beijing Guoan takımından transfer edilmişti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading