Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kerem Aktürkoğlu'ndan Şenol Güneş'e gönderme

Kerem Aktürkoğlu'ndan Şenol Güneş'e gönderme

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın Cebelitarık ile yapacağı mücadele öncesi Kerem Aktürkoğlu basın toplantısında soruları yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:17

Galatasaray ile gösterdiği performans sonrası A Milli Takım'a yükselen Kerem Aktürkoğlu, Cebelitarık karşılaşması öncesi basın toplantısında konuştu.

Yarın oynanacak mücadelede ilk 11 oynaması beklenen Kerem, "Bize hem galibiyet hem da fazla gol gerekiyor. Hedefimiz erken öne geçebilmek. Cebelitarık'ın gruptaki yerini düşük görmememiz lazım. İlk maçta pozisyonlara girip değerlendirememiştik." ifadelerini kullandı.

Milli takıma yükselmenin hayali olduğunu hatırlatan 23 yaşındaki oyuncu, "Bu şans için hem Kuntz hocama hem de Fatih hocama teşekkür ediyorum. Ben 3. Lig'den geldim. Şu anda Galatasaray ve A Milli Takım'da oynuyorum. Bu, zor görünen bir şey ama imkansız değil. Bir şans oluyor ve iyi değerlendirmek gerekiyor. Ben Galatasaray'a büyük riskler alarak geldim. Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Bütün Türk futbolcularının hayalleridir milli formayı giymek." görüşlerini dile getirdi.

Okan Buruk'un gelecek sezonki kadrosu şekilleniyor: Stopere yeni kontrat Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU: EN ÖNEMLİ ŞEY İLETİŞİM

Şenol Güneş döneminde kadroya çağrılmasına rağmen şans bulamayan Kerem Aktürkoğlu,  Kuntz ile beraber iletişim sürecinin öneminden bahsederek, “Hocamız, şahsi olarak sadece benimle değil bütün takımla tek tek ilgileniyor. Dünkü idmanda benden yapmamı istediği şeyleri gösterdi. Yeni ekiple birlikte gelen en önemli şey futbolcularla iletişim. Hocamız, isteklerini ve beklentilerini ikili diyalog halinde bize anlatıyor. Bu da bir oyuncunun, hocasıyla yapabileceği en güzel şey. En önemli şey aramızdaki iletişim. Hocamız Türkçe de öğrendi, bize sürekli şakalar yapıyor” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading