Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kerem Aktürkoğlu'ndan  Avrupa için açık kapı: Hayallerim var ve geri durmayacağım

Kerem Aktürkoğlu'ndan Avrupa için açık kapı: Hayallerim var ve geri durmayacağım

Kerem Aktürkoğlu, ''Galatasaray'a geldiğim zaman hayallerim vardı. Kendime şartlar koşmuştum. Adım adım gerçekleştiriyorum. Gene hayallerim var ve geri durmayacağım. Öncelikle Galatasaray'ın başarısı için... Sonraki süreçte futbol bize neler getirir bilmiyorum. Futbolum için her şeyi yapacağım." şeklinde konuştu.

Spor

23.01.2024, 19:30

Kerem Aktürkoğlu, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından "Galatasaray'da Yılın Sporcusu" ödülüne layık görüldü. 1905 GSYİAD üyelerince yılın en başarılı Galatasaraylı sporcusu seçilen Kerem Aktürkoğlu, ödülünü kulüp başkanı Dursun Özbek'in elinden aldı.

Ali Koç'tan flaş açıklama: İsmail Kartal'a 'sahadan çekilebilirsiniz' dedim Haberi Görüntüle

ÖZBEK: TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK

Ödül töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Kerem, transfer olduğu günden beri duruşu, katkısı, Galatasaray taraftarını heyecanlandırmasından dolayı ona da bir teşekkür gönderiyorum. Ben Kerem'in bundan sonraki dönemde de Galatasaray'a büyük katkılar vereceği ve kulübün başarısı için elinden geleni yapacağından eminim. Yolu, bahtı açık olsun. Sadece Galatasaray'a hizmet etmekle kalmaz, Türk futboluna da yeri geldiği zaman katkı sunar. Türkiye'yi yurt dışında temsil edeceğinden hiç kuşkum yok. Başarılar diliyor, ödül için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan 76 milyon euro'luk transfer hamlesi! Gelirse Süper Lig'e seviye... Haberi Görüntüle

KEREM: HAYALLERİM VAR GERİ DUYMAYACAĞIM

Kerem Aktürkoğlu ise "Bundan sonra inşallah Galatasaray'ın hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Aslında heyecanlıyım. Biz futbolcular binlerce kişinin önünde oynadığımızı zaman çok heyecanlanmıyoruz ama böyle ödüller aldığımız zaman heyecanlanıyoruz. Galatasaray'a geldiğim zaman hayallerim vardı. Kendime şartlar koşmuştum. Adım adım gerçekleştiriyorum. Gene hayallerim var ve geri durmayacağım. Öncelikle Galatasaray'ın başarısı için... Sonraki süreçte futbol bize neler getirir bilmiyorum. Futbolum için her şeyi yapacağım." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading