Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu'nda anlaşma sağlandı: İşte yeni kontratı ve maaşı

Kerem Aktürkoğlu'nda anlaşma sağlandı: İşte yeni kontratı ve maaşı

Galatasaray'ın 24 Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı ve müthiş bir kariyer yükselişiyle Milli takıma kadar yükselen Kerem Aktürkoğlu ile sarı kırmızılılar yeni sözleşme imzaladı.

Spor

25.02.2024, 02:22

Süper Lig'de rotasını şampiyonluk olarak belirleyen Galatasaray, iç transferde bir isimle daha sözleşme imzaladı. Birkaç gün önce Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar şimdi de Kerem Aktürkoğlu ile anlaşma sağladı.

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

EL SIKIŞTILAR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, Galatasaray'la temaslarından kısa süre içinde sonuç aldı. Fanatik'in haberine göre Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile yeni kontrat konusunda el sıkıştı.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

1 MİLYON EURO BİLE DEĞİL

Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun yeni ücretinin 20 milyon TL olduğu bilgisi verildi. Galatasaray'ın milli futbolcuyla ilgili resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacağı bildirildi.

GALATASARAY KARNESİ


Kerem Aktürkoğlu bu sezon çıktığı toplam 33 maçta 10 gol, 8 asistlik katkı verdi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading