Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kerem Aktürkoğlu'na İspanya'dan dev talip! Rekor fiyata transfer oluyor

Kerem Aktürkoğlu'na İspanya'dan dev talip! Rekor fiyata transfer oluyor

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerini peşine takan Kerem Aktürkoğlu, bu kez İspanyolların radarına girdi.

Spor

18.02.2024, 20:20

Galatasaray'da sezonun en değerli oyuncusu seçilen Kerem Aktürkoğlu, transfer piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ve Leverkesun'un takibe aldığı Kerem'in bu kez La Liga ekiplerinden Sevilla'nın gündemine girdiği öğrenildi. 

Yeni sezonda kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen 23 yaşındaki oyuncunun şartların oluşması durumunda Sevilla'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Kerem, Premier Lig'in hayali olduğunu ama oyun tarzının İspanya'ya uygun olduğunu dile getirmişti.

Çaykur Rizespor'un başına talih kuşu kondu! La Liga'dan talip var Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU REKOR FİYATA TRANSFER OLUYOR

Galatasaray'da bu sezon 52 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 13'er gol ve asist katkısında bulunarak 26 gole doğrudan katkı sağladı.

Piyasa değeri 16.50 milyon Euro olan milli oyuncu için Galatasaray'ın en az 25 milyon Euro bonservis geliri hedeflediği iddia edildi. 

Sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Kerem için en ciddi teklifin Dortmund'un önerdiği ve bu bedelin 16 milyon Euro olduğu konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading