Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu için 5 kulüp Barcelona - Galatasaray maçını yakından takip edecek!

Kerem Aktürkoğlu için 5 kulüp Barcelona - Galatasaray maçını yakından takip edecek!

Son dakika haberleri... Avrupa devlerinin gözlemcileri bu akşam Barcelona - Galatasaray maçı için Nou Camp'ta yer alacak. Kerem Aktürkoğlu'nu yakında takip eden kulüpler milli oyuncu için geniş bir rapor hazırlayacak.

Spor

23.01.2024, 18:57

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray bu akşam deplasmanda Barceloan ile mücadele edecek.

Çeyrek final yolunda ilk maçına Nou Camp'ta çıkacak olan Sarı-kırmızılılarda gözler Kerem Aktürkoğlu'nda olacak.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren milli oyuncu için Bayern Münih, Marsilya, Inter, Atletico Madrid ve Wolfburg kulüplerinin gözlemcileri Barcelona-Galatasaray maçını stadyumdan izleyecek.

Sezon sonu yüksek bonservis bedeli karşılığında transfer olması beklenen Kerem'in ortaya koyacağı performans belirleyici olacak.

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Haberi Görüntüle

XAVİ'DEN KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ÖVGÜ

Bu gece oynanacak Barcelona - Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Kerem Aktürkoğlu için övgü dolu dözler kullanmıştı.

Galatasaray'ın takım halinde iyi oynadığını belirten Xavi, "Domenec kendi oyun anlayışını kabul ettirmek amacında. Topa sahip olmak istiyorlar, üçlü savunma gibi farklı taktisel konseptleri var. Bireysel olarak da iyi isimlere sahipler. Bence Kerem Aktürkoğlu iyi bir oyuncu" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading