Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kerem Aktürkoğlu'dan olay sözler: Abdullah Avcı'ya kırgınım, 4 senem çalındı

Kerem Aktürkoğlu'dan olay sözler: Abdullah Avcı'ya kırgınım, 4 senem çalındı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın yükselen yıldızı Kerem Aktürkoğlu, geçmişe dair yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Abdullah Avcı ile Başakşehir günlerinde yaşadığı olayı anlatan Kerem, futbolu bırakma noktasına geldiğini itiraf etti.

Spor

28.03.2024, 00:40

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Kerem Aktürkoğlu, Vole'ye konuştu.

Yaptığı itiraflarla şaşırtan milli oyuncu, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya Başakşehir günlerinden dolayı kırgın olduğunu vurguladı.

Sezon sonunda Avrupa'ya transfer olması beklenen 23 yaşındaki yıldız, hayalinin İngiltere Premier Lig olduğunu ama oyun tarzının İspanya ve Almanya'ya daha uygun olduğunu belirtti.

Sonucu penaltılar belirledi: A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU: 4 YILIM ÇALINDI

16 yaşında Başakşehir'e imza attığını hatırlatan Kerem Aktürkoğlu, "Kariyerimin başında 4 yılımın çalındığını düşünüyorum. 16 yaşında Başakşehir'e imza atarken çok büyük hayallerle kariyerime başlamıştım. Aileme söylenen sözleri duyunca 'Bu iş tamam, çok iyi yerlere geleceğiz' demiştim. Ama öyle olmadı tabii. 16 yaşında imza attıktan sonra Başakşehir U17'de oynuyordum. 'Seni çok beğendik ama bizim tesisimiz yok. Kalacak bir yer bulursan ancak öyle seni alabiliriz' dediler. Sağ olsun babam, yatılı bir kurs buldu. Orada yaşıyordum. Abdullah Avcı döneminde profesyonel imzayı da attım. A takıma çıktım, beklediğim gibi olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi, rütbecilik vardı. Sen küçüksün, haddini bileceksin şeklinde yani. Yapım gereği haksızlık karşısında susamam." dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten Büyükekşi'ye sürpriz... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU: ABDULLAH AVCI'YA KIRGINIM, FUTBOLU BIRAKACAKTIM

"Beni zorla kiralamak istediler. 'Erokspor'a 3 yıl kiralık gideceksin, sözleşmeni de asgari ücretten 5 yıl uzatacağız' dediler. Kabul etmedim. Kadro dışı bırakıldım, 1 sezon tek başıma çalıştım. Sözleşmem bitti, 19 yaşındayım. Babama, 'Baba, artık olmayacak. Futbolu bırakacağım ben' dedim. Özgüvenim dipteydi. Babam yalvardı, ikna etti beni. 3. Lig, benim kariyerimin sonu olacaktı ama çok şükür Erzincan dönemi çok iyi geçti."

"Başakşehir'de bu yaşadıklarım, hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor. O insanları utandırmak, benim tek amacımdı. İnşallah 'Senden bir şey olmaz, Süper Lig'i hak etmiyorsun' diyen o insanları utandırmışımdır. Abdullah Avcı'ya hiçbir şekilde kızgın değilim ama kırgınım ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık önüme bakıyorum. Her şeyi geride bıraktım."

Resmen Milli Takım üretim fabrikası! 20'nin üzerinde oyuncu gönderdiler Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜKOĞLU: BENİ GALATASARAY'A KAZANDIRAN FATİH TERİM'DİR

"Fatih hoca görevden alındıktan sonra kendimizi takım olarak suçlu hissettik. Bu sonuçların ortaya çıkmasında söz sahibi olan futbolculardır. Çok fazla üzüldük. Çünkü beni Galatasaray’a kazandıran Fatih Terim’dir. Bana o özgüveni veren, güvenen Fatih hocadır. Başımızda hoca vardı, sorumlu o gözüküyordu ama sahaya çıkan oyuncular olarak sorumluluğun aslında bizde olduğunun hepimiz farkındaydık. Sahadaki performansı verenler, bu sonuçların ortaya çıkmasında söz sahibi olan futbolculardır. Bu sene başarısızlık olmuştur ama bunu sadece Fatih hocaya yıkmamak lazım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading