Yandex Metrica

Kerem Aktürkoğlu Alman deviyle anlaştı! Galatasaray tarihinin rekor transferi gerçekleşiyor

Kerem Aktürkoğlu Alman deviyle anlaştı! Galatasaray tarihinin rekor transferi gerçekleşiyor

Son dakika haberleri... Yeni sezonda kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Kerem Aktürkoğlu'nun Almanya Bundesliga'da forma giyeceği iddia edildi.

Spor

30.01.2024, 01:02

Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerini peşine takan Kerem Aktürkoğlu, yuvadan ayrılıyor.

UEFA Avrupa ve Süper Lig'de toplam 52 resmi maça çıkarak 13 gol ve asist katkısı yaparak adından söz ettiren milli oyuncu, yeni sezonda Avrupa'da forma giyecek.

Menajeriyle yaptığı görüşmede hayalinin Avrupa olduğunu belirten 23 yaşındaki yıldızın şartların oluşması halinde ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV 8.5 maçı verecek mi? Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU BUNDESLİGA DEVİNE TRANSFER OLUYOR

Daha önce Atletico Madrid ve Sevilla'nın yakın takibe aldığı Kerem için bu kez Alman devi Borussia Dortmund'un devrede olduğu öğrenildi.

Geçmiş sezonlarda kadrosunda Nuri Şahin, İlkay Gündoğan, Koray Günter, Emre Mor ve Yasin Öztekin gibi Türk oyunculara şans veren Dortmund, Kerem için 22 milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da 11 Haziran tarihinde yapılacak başkanlık seçimini bekleyen milli oyuncunun yönetimin kabul etmesi halinde Dortmund'a gitmeye ikna olduğu iddia edildi.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU VEDA ETMİŞTİ

Sezonun son haftasında oynanan Antalyaspor maçının ardından değerlendirme yazısı paylaşarak taraftarlara teşekkür eden Kerem Aktürkoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama bir çok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiç bir an olmadı. Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için Teşekkürler."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading