Yandex Metrica

Kenan Karaman'a Süper Lig'den sürpriz talip! Milli golcü Beşiktaş'a veda mı ediyor?

Kenan Karaman'a Süper Lig'den sürpriz talip! Milli golcü Beşiktaş'a veda mı ediyor?

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta gözler gidecek isimlere çevrildi. Takımdaki son durumu belirsiz olan Kenan Karaman'a teklif geldi.

Spor

23.01.2024, 22:10

ÖZEL HABER - FERHAT KIZILTAŞ

Geçen sezon Bandırmaspor'u TFF 1.Lig play-off finalinde devirerek Süper Lig'e yükselen İstanbulspor, Beşiktaş'tan Kenan Karaman ile ilgileniyor.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael'ın sağ kanatta daha defansif bir rolde kullandığı oyuncu için son kararın Avusturya kampının ardından verileceği öğrenildi.

Kenan'ın ayrılmasına karar verilmesi durumunda 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunanan milli oyuncu için İstanbulspor'un 1 sezonluk kiralama teklifi yapacağı konuşuluyor.

Senelik 900 bin Euro kazanan Kenan Karaman, Beşiktaş'taki ilk sezonunda beklentilerin altında kalmıştı.

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere tüm kulvarlarda 33 resmi maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 2'şer gol ve asist katkısında bulunmuştu.

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR'DAN EMRECAN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan ile anlaşan Beşiktaş'ın 2 milyon Euro karşılığında transferi bitireceği iddia edilmişti.

Oyuncu ile görüşmelerini sürdüren Siyah-beyazlıların, 21 yaşındaki stoperi kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Emrecan'ı Beşiktaş'a göndermeye hazırlanan İstanbulspor'un Kenan Karaman'ın takımdan ayrılması halinde kiralık teklifinde bulunacağı öğrenildi.

Galatasaray altyapısından yetişen Emre, 2014 yılında İstanbulspor'a transfer olmuştu. 

Geçen sezon 21 maça çıkan 1.89 boyundaki stoper, 1542 dakika süre almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading