Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kayserispor'da hedef yarı final!

Kayserispor'da hedef yarı final!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Kulüp basın sözcüsü Samet Koç, hedeflerinin yarı final olduğunu vurguladı. Mücadele ne zaman ve saat kaçta oynanacak ? Haberin detayları...

Spor

23.01.2024, 20:37

Zİraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadeleleri 4 Nisan çarşamba saat 20.30'da oynanacak olan Ankaragücü, Trabzonspor mücadelesiyle start alacak.Kupanın önemli karşılaşmalarından biri olan Fenerbahçe ile Kayserispor'un mücadelesi de futbol severler tarafından merakla bekleniyor.

Osayi Samuel ceza alacak mı? Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde kaç... Haberi Görüntüle

KOÇ, " HEDEF YARI FİNAL"

Kayserispor yönetim kurulu üyesi ve Basın sözcüsü Samet Koç, yaptığımı açıklamada geçen sene olduğu gibi tekrardan feneri elemek istediklerini kaydetti.Koç, "Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçında kazanan taraf olmak istiyoruz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da finale yükselmek hatta kupayı kazanmak arzusundayız" dedi.

UEFA'dan Türkiye'ye müjde: Lig şampiyonu Devler Ligi'ne doğrudan katılacak Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Geçen sene Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda evinde Kayserispor'a son dakika duran toptan gol yiyerek 1-0 kaybeden Fenerbahçe rövanşı almak için sahaya çıkıyor. Kayserispor, geçen sezon kupada finale kadar gitmiş ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi Sivasspor'a karşı 1-0 kaybetmişti. Mücadele 6 Nisan Perşembe günü 20:30'da başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading