Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kayserispor'dan Onur Bulut açıklaması! Gereken cevabı vereceğiz...

Kayserispor'dan Onur Bulut açıklaması! Gereken cevabı vereceğiz...

Kayserispor, 8 Şubat'ta Beşiktaş'a imza atan Onur Bulut hakkında sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı.

Spor

23.01.2024, 20:28

Yılan hikayesine dönen Onur Bulut transferinde Beşiktaş, Kayserispor'a 1 milyon Euro ödeyerek oyuncuyu transfer etmiş ve TFF'den lisansını çıkarmıştı.

1 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyerek Onur Bulut'u kadrosuna katan Beşiktaş için Kayserispor, gelen bonservis bedelini böyle bir çıkış maddesi olmadığını öne sürerek geri gönderdi.

Kayserispor kulübün sosyal medya hesaplarından yeni bir açıklama yayınladı.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü, ne zaman? Anadolu... Haberi Görüntüle

''KONU HUKUKİ ZEMİNDE TARTIŞILACAK''

Kayserispor Kulübü, Onur Bulut transferi ile ilgili açıklama yaparak, "Konu artık hukuki zeminde tartışılacaktır. Deprem şuan birinci önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş’a gereken cevabı vereceğimizden Futbol camiasının şüphesi olmasın. Futbolcuyla mevcut olan ve bitimine 6 ay kalan sözleşmeyi Başkanımız Ali Çamlı’nın imzasıyla dönem içi olarak 3 yıl uzattık. Bu sözleşme TFF tarafından tescil edildi. Ardından futbolcumuzun transferi için Beşiktaş’tan 1.25 milyon euro yazılı teklif aldık. Kayserispor olarak teklife 3.5 milyon euro + KDV olarak karşı teklifimizi yazılı olarak cevapladık. Bunu takiben Beşiktaş Kulübü tarafından 1 milyon euro tutarında bir havale, açıklama olmaksızın kulübümüze gönderildi. Biz de açıklaması olmayan ve bir sebebe dayanmayan bu ödemeyi Beşiktaş’ın hesabına iade ettik. Aynı akşam sosyal medyada futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmeye imza attığı açıklandı. Ertesi gün -bu sefer dekonta açıklama yazılarak- para bize tekrar gönderildi. Beşiktaş Kulübü’ne ihtarname çekerek futbolcunun transferi için 3.5 milyon euro + KDV tutarındaki talebimizi yeniledik. TFF’nin tescil ettiği sözleşmede futbolcunun çıkış hakkının olmadığını bildirdik. Kulübümüz ile Onur Bulut arasında çıkış hakkı konusunda düzenleme ihtiva eden bir protokol de bulunmamaktadır. Konu artık hukuki zeminde tartışılacaktır. Deprem şuan birinci önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş’a gereken cevabı vereceğimizden futbol camiasının şüphesi olmasın" ifadelerine yer verildi.

Kayserispor'un Onur Bulut açıklaması:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading