Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kayserispor Başkanı'ndan Onur Bulut açıklaması: Niye imzalayayım?

Kayserispor Başkanı'ndan Onur Bulut açıklaması: Niye imzalayayım?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş ve Kayserispor camialarını birbirine düşüren ve bir türlü çözülemeyen Onur Bulut transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

05.02.2024, 14:36

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, Onur Bulut transferiyle alakalı Sporx'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da derbi hamleleri şekilleniyor! Abdullah Avcı'dan flaş stoper kararı Haberi Görüntüle

''MAHKEME KARAR VERECEK''

Kayserispor başkanı Ali Çamlı yaptığı açıklamada: "Antalya kampında Onur ile prensipte el sıkıştık. Kayseri'ye geldiğimizde Onur'u odama çağırdım. Sorun yok denildi. Menajeri 'Sözleşmeyi uzatmak istemiyoruz. Onur gitmek istiyor.'dedi. İkili konuşmalar oydu, buydu derken mesele uzadı. Sonra Onur'a kız istedim. Yüzükleri takdım. Fenerbahçe kulübü ile de o süreçte Onur'un transferi ile ilgili, 'Onur ben Fenerbahçe'de oynamam.' dedi. Beşiktaş, sözleşmesi devam eden oyuncu ile gizli gizli görüşme yapmış. En son Fenerbahçe ile menajerler görüştü. Menajerler daha sonra Kayserispor ile sözleşme uzatma kararı aldı. Sözleşme uzatmak için kulüpte buluştuk. Neticede Onur'un babası ve menajeri imzalama baskısı yaptı. Bunlar bir protokol hazırlamış, protokolde yok yok. Ne gelirse yazmışlar. Başkan vekili Nurettin Açıkalın imza atmış. Ben niye böyle bir protokolü imzalayayım? 1 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi varmış. Fenerbahçe ile transfer görüşmesi de böylece bitmiş oldu. Beşiktaş, bu maddeye göre 1 milyon Euro Kayserispor hesabına para yatırarak Onur'u transfer etti. Bu saatten sonra kim haklıysa mahkeme karar verecek." ifadelerine yer verdi.

Şampiyonluğa son 8 adım! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan karşılaşmaları... Haberi Görüntüle

ONUR BULUT TRANSFERİNDE YAŞANANLAR

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Onur Bulut için Kayserispor, oyuncunun kontratında çıkış maddesinin olmadığını belirtmişti.

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Beşiktaş'ın ödediği 1 milyon Euro'yu siyah-beyazlı takıma geri gönderdiklerini ve konuyu TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıdıklarını açıkladı.

Onur Bulut ise sosyla medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayserispor'la olan sözleşmesini haksız bir şekilde feshetmediğini ve çıkış bedelinin ödenmesinin ardından Beşiktaş'a transfer olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading