Yandex Metrica
SON DAKİKA
Katar'da dev kapanış! Final maçına özel konser verildi

Katar'da dev kapanış! Final maçına özel konser verildi

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası final maçı öncesi Katar Lusail Stadyumu'nda konserler düzenlendi. Toplam 80 bin taraftar Arjantin-Fransa maçı öncesi doyasıya eğlendi.

Spor

23.01.2024, 22:16

Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa takımları arasında oynanacak final maçı öncesi, maçın yapılacağı Lusail Stadyumu'nda çeşitli gösteriler düzenlendi.

Binlerce taraftarın eğlendiği konserde birçok ünlü isim FIFA tarafından davet edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Katar'daki dev finali izleyecekler arasında yer alacak.

88 bin kişilik statta, saat 16.30'da başlayan kapanış seremonisi final mücadelesi öncesi oyuncuların ısınması ve karşılaşmanın hazırlıkları için 15 dakika sürdü.

"Farklılıklar arasında köprü kurmayı" amaçlayan seremonide, Nijerya asıllı ABD'li sanatçı Davido, "Better Together", Porto Rikolu Ozuna da FIFA'nın turnuva için hazırladığı resmi şarkıları arasında yer alan "Arhbo" ile tribünleri dolduran binlerce taraftara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Fas asıllı Kanadalı şarkıcı Nora Fatehi de Lusail Stadı'na final heyecanını yaşamak için gelen sporseverleri eğlendiren bir başka isim oldu. Fatehi, turnuvanın resmi şarkılarından "Light The Sky"ı, Balqees, Rahma Riad ve Manal ile birlikte seslendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading