Yandex Metrica

Katar 2022'ye Fenerbahçe damgası: Batshuayi de attı

Katar 2022'ye Fenerbahçe damgası: Batshuayi de attı

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında Ekvador formasıyla Katar'a 2 gol atan Valencia'nın ardından  Fenerbahçe'nin bir diğer yıldız oyuncusu Batshuayi de gol sevinci yaşadı. Yıldız golcü, Belçika formasıyla Kanada karşısında takımını öne geçiren golü attı

Spor

23.01.2024, 22:15

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Fenerbahçe'nin golcüleri parlamaya devam ediyor. Turnuvanın açılış maçında Ekvador formasıyla Katar'a 2 gol atan Enner Valencia'nın ardından Belçika ile Kanada'nın karşı karşıya geldiği müsabakaya Fenerbahçe'nin bir diğer yıldız oyuncusu Michy Batshuayi damgasını vurdu. 

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Haberi Görüntüle

TOPLA İLK BULUŞMADA AĞLARI SALLADI

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun ortaya koyan Kanada, kalesine gelen ilk şutta golü yedi. Topu ağlara gönderen isim ise sarı-lacivertlilerin golcü oyuncusu Batshuayi oldu. Belçika'nın Dünya Kupası'ndaki golcüsü Batshuayi, turnuvaya golle başladı. Fenerbahçe'de yaşadığı yükselişi buraya da yansıtan Belçikalı golcü, topla ilk buluşmasında fileleri sarsmayı başardı. İlk yarının bitimine dakikalar kala ceza sahasına atılan uzun topa düzgün bir vuruş yapan yıldız oyuncu, kaleciyi mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading