Yandex Metrica
SON DAKİKA
Karabağ – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Karabağ – Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Karabağ – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Karabağ – Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Milli araya giren takımlar bu dönemde hazırlık maçları ile güçlerini ortaya kokuyor. Süper Ligin lideri Galatasaray hazırlık maçında Karabağ ile karşı karşıya gelecek. Depremzede vatandaşlara destek amaçlı yapılan maçın gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak. Maçın ne zaman oynanacağını merak eden sarı kırmızılı taraftarlar araştırmalara başladı. Peki, Karabağ – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Karabağ – Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Spor

26.03.2024, 13:19

Süper Lig lideri Galatasaray hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Karabağ ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin ne zaman kaçta oynanacağı, hangi kanalda canlı olarak verileceği merak ediliyor. Sarı Kırmızılı taraftarlar maçla ilgili araştırmalara başlamış durumda. Peki, Karabağ – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Karabağ – Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Bir zamanlar dünya yıldızıydı! Robinho tecavüzden tutuklandı Haberi Görüntüle

KARABAĞ – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Karabağ - Galatasaray maçı 26 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Maçın yayın bilgileri açıklandığında haberimizin içinde yer alacaktır.

İngilizler onun peşinde! "Yeni van Dijk" için 100 milyon euro... Haberi Görüntüle

GALATASARAY’DAN DESTEK AÇIKLAMASI

Galatasaray resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Galatasarayımızın, 26 Mart Pazar günü saat 19.00'da Qarabağ FK ile Azerbaycan'da oynayacağı hazırlık karşılaşmasının tüm gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacaktır." ifadesi kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading