Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kante, Türkiye hayranı çıktı: Dualarınızla beni motive ettiniz

Kante, Türkiye hayranı çıktı: Dualarınızla beni motive ettiniz

Chelsea’nin Fransız ön liberosu N’Golo Kante tam bir Türkiye hayranı. N’Golo Kante, İstanbul’a hayran olduğunu, ev köftesi, sütlaç ve çaya bayıldığını söyledi. Kante, Manchester City zaferi sonrası Çağrıcı ailesini arayarak “Dualarınızla beni motive ettiniz” demiş ve teşekkür etmiş.

Spor

23.01.2024, 17:32

Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Chelsea’nin ön liberosu N’Golo Kante tam bir Türkiye hayranı.  Fransız futbolcunun bu hayranlığının nedeni ise Paris’te diş hekimi Dr. Gökhan Çağrıcı ile tanışması. Aslen Sivaslı olan Çağrıcı ailesiyle yakın dost olduğunu belirten yıldız futbolcu, öyle ki M. City zaferi sonrası Çağrıcı ailesini arayarak “Dualarınızla beni motive ettiniz” demiş ve teşekkür etmiş. İşte Kante'nin Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalardan öne çıkan detaylar...

"HEPSİ AİLEM GİBİ"
"Yaklaşık 1 yıl önce diş tedavisi nedeniyle önce Gökhan sonrasında ailesiyle tanıştık, dost olduk. Onları ailemin bir parçası gibi görüyorum. Hatta Gökhan’ın annesine ben de ‘Hatun Anne’ diyorum. Annem gibi..."

"TÜRK YEMEKLERi HARiKA"
"Hatun anne bana Türk lezzetlerini tattırdı. Fransa’da Michelin yıldızlı usta aşçılara şapka çıkartacak kadar lezzetli yemekler yapıyor. Özellikle ev köftesi, sütlaç ve çayı muhteşem. Gökhan’ın hem sohbeti hem de aile ortamı beni inanılmaz etkiledi. Ne zaman sıkılsam huzur bulmak için Hatun Anne’yi ararım. Bana sürekli destek ve moral veriyor. Porto’daki Şampiyonlar Ligi finali öncesinde bana moral ve motivasyonu Hatun Anne verdi. Bana dua ettiğini söyleyince kendimi daha güçlü hissettim."

"SULTANAHMET’TE SABAH NAMAZI ANLATILMAZ, YAŞANIR"
"Türkiye benim için inanılmaz bir manevi atmosferi olan ülke. Kasımpaşa’daki Koita, Fenerbahçe’de oynayan Nabil Dirar, Erzurumspor’da oynayan Aatif ve birkaç arkadaşım Türkiye’de oynadılar ve çok seviyorlar. Benim de Türkiye’ye inanılmaz sevgi bağım var. Gökhan ile İstanbul’a gelerek camileri gezdim. Özellikle Sultanahmet’te sabah namazında inanılmaz bir huzur ve rahatlık yaşadım. Bu atmosfer anlatılmaz yaşanır. İstanbul tablo gibi. Boğaz’da bir otelde konakladım, büyülendim. Dünyanın en çok tarih kokan kenti bence İstanbul. Her köşesinde ayrı bir hikaye görebiliyorsunuz. Özellikle Türkiye hakkında bulduğum tüm kitapları okuyorum."

"GENÇLiĞiMDE SOKAKTA ÇöP TOPLADIM"
"Futbolculuk çok zor bir meslek. Ben zorluklardan geldim. Gençliğimde hem çöp topladım hem de zorluklarla mücadele ederek antrenmanlar yaptım. İnanmak başarmaktır. Futbolcu olmak isteyenler yüreğinde çalışmayı hissetmeli. Chelsea’de çok mutluyum. Her geçen gün kendimi geliştiriyorum. Sistemli oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmamızın şifresi tüm takım arkadaşlarımla yardımlaşma ve sistemli oynamamızdır. Teknik Direktörümüz Thomas Tuchel çok zeki ve sisteminin sahada uygulanması konusunda konuda çok hassas"

"ÖNCE TAKIMIN BAŞARISI"
"Şampiyonlar Ligi finalinden sonra gazeteciler bana Ballon d’Or alacağımı söylediler. Benim için ödülün ikinci planda olduğunu ve takımının başarısının her şeyin önünde geldiğini belirttim"

"BURAK, YUSUF VE ZEKİ HARİKALAR"
"Fransa Ligi’ni takip ediyorum. Burak, Yusuf ve Zeki harika birliktelik oluşturdular ve tüm Fransız futbolseverlerin gönlünü çaldılar. Fransa futboluna inanılmaz katkıda bulundular. Umarım daha büyük başarılara ulaşırlar. Türkiye’ye tatile geleceğim. Şimdiden heyecanlanıyorum. Arkadaşım Gökhan Çağrıcı ile Antalya, Alanya, Marmaris ve Çeşme’ye gitmenin programını yapıyoruz. Türkleri ve Türkiye’yi çok seviyorum. Chelsea’de görevim daha bitmedi. Bir gün mutlaka Türkiye’ye gelmek ve futbol oynamak istiyorum"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading