Kanlı futbol tartışması: Galatasaraylı müşteri Fenerbahçeli büfe sahibine kurşun yağdırdı!

Düzce'de Fenerbahçeli tekelci Emrullah Çetin ile alkollü bir Galatasaray taraftarı arasında futbol tartışması sonrası çıkan kavgada, taraftar silahıyla büfe sahibini vurdu. Çetin hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybederken, saldırgan H.M. polis tarafından yakalandı.
Düzce'de futbol tutkusunun bir trajediye dönüştüğü bir olay yaşandı. Burhaniye Mahallesi'nde bulunan bir tekel büfesinde, Fenerbahçeli işletme sahibi Emrullah Çetin ile Galatasaray taraftarı H.M. arasında futbol nedeniyle tartışma çıktı. Alkollü olduğu belirtilen H.M., tartışmanın ardından evine giderek silahını aldı ve büfeye geri döndü.
FENERBAHÇELİ TEKELCİYLE GALATASARAYLI MÜŞTERİ TARTIŞTI
Tartışma esnasında alkolün etkisinde olduğu söylenen H.M., silahını çekerek Emrullah Çetin'e ateş açtı. Olayın ardından H.M. hızla olay yerinden kaçtı. Büfe sahibi Çetin, aldığı kurşunla ağır yaralanarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
TEKELCİYİ SİLAHLA VURUP KAÇTI
Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen, Emrullah Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından H.M., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
