Yandex Metrica

Kanarya'da Valencia forma giymeye hazırlanıyor: Karar Jesus'ta

Kanarya'da Valencia forma giymeye hazırlanıyor: Karar Jesus'ta

Süper Lig'in 26. Haftası'nda oynanacak olan Beşiktaş maçına yetiştirilmesi planlanan Valencia'dan sevindirici haber geldi. Ekvadorlu golcü fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı

Spor

23.01.2024, 20:39

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbi mesaisi sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda hücum oyuncularının sakatlanmasıyla Samandıra'da moreller bozukken Valencia cephesinden iyi haberler gelmeye başladı. Takımın en golcü oyuncularından biri olan yıldız oyuncu için son kararı Jorje Jesus verecek.

Derbisi öncesinde aralarında Peres, Lincoln, Batshuayi, King ve Oosterwolde’nin de yer aldığı 6 sakat oyuncu arasında tek oynama ihtimali olan Enner Valencia’nın tedavisi sürüyor. Henüz takımla çalışmaya başlayacak durumda olmayan Ekvadorlu futbolcunun Beşiktaş karşısında oynayabilmesi için tedavi ve fizyoterapi çalışmaları da arttırıldı.

Bu hafta maç var mı? 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar Süper Lig'de hangi takımın maçı var? Bu hafta maç var mı? 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

DÜZ KOŞULARA BAŞLADI

Enner Valencia’nın pazartesi günü Samandıra Can Bartu tesislerinde sahaya çıkıp  düz koşu yaparak kendisin denediği ancak salı günü sahaya çıkıp bireysel koşu yapmadığı öğrenildi.Dün ise teknik heyeti sevindiren bir gelişme yaşandı. Enner Valencia antrenmandaki yerini alırken çalışmanın sonuna kadar arkadaşlarıyla birlikte sahada kalıp, taktik idmana katıldı.Rossi hariç milli oyuncularının da dönmesiyle birlikte dün derbinin taktik hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de tek galibiyet. Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus dün de milli takımlardan dönen futbolcuları lige konsantre edecek bir konuşma yaptıktan sonra taktik çalışmalara geçildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading