Yandex Metrica

Kanarya’da İsmail Yüksek ayrılıyor: Büyük kazanç

Kanarya’da İsmail Yüksek ayrılıyor: Büyük kazanç

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonlarda Kocaeli ekibi Gölcükspor'dan 65 bin euro gibi düşük bir bedelle kadrosuna kattığı İsmail Yüksek değerini her geçen gün katlamaya devam ediyor. Yüksek'e Avrupa'lı kulüpler ilgi gösterirken Fenerbahçe'de öncelik oyuncunun değerini arttırmak.

Spor

23.01.2024, 20:38

Süper Lig’in şampiyonluktaki iddialı ekiplerinden Fenerbahçe’de genç oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor. Gündeme düşen iddialara göre Avrupa’lı kulüplerin transfer listesine giren isim İsmail Yüksek. Bu sezon takımıyla mevcut sözleşmesini uzatan ve hakkında 20 milyon euro fiyat biçilen İsmail Yüksek için kulübü Fenerbahçe satışa sıcak bakmıyor. Kanaryanın hedefi Avrupa’da oynanacak maçlar ile oyuncusunun değerini katlatmak.

Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Haberi Görüntüle

65 BİN EUROLUK YATIRIM

Fenerbahçe, İsmail Yüksek’im 2 yıl önce Gölcükspor’dan 65 bin euroya satın almıştı.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO 

24 Yaşındaki orta saha, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 21 maçta görev yaptı. Bu müsabakalardaki mücadeleci yapısıyla taraftarından geçer not alan İsmail, tabelaya ise 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. Transfermarkt verilerine göre Yüksek'in piyasa değeri 4 milyon euro.İsmail Yüksek bu sezon ortaya koyduğu performansla A Milli Takım'a kadar yükseldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading