Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kalması istenen Diagne'den ters cevap: Gitmek istiyorum

Kalması istenen Diagne'den ters cevap: Gitmek istiyorum

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Geçen seneyi West Bromwich'te kiralık geçiren Mbaye Diagne Galatasaray'daki kaderi belli oldu.

Spor

23.01.2024, 17:47

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun ayrılma ihtimaline karşı takımda kalması beklenen Mbaye Diagne'den şaşırtan istek geldi.

Performansıyla kendisinin bir türlü taraftara kabul ettiremeyen Senagalli golcü, yeni sezon öncesi oynanan PSV Eindhoven ve Johnstone maçlarındaki performansıyla Fatih Terim'in gözüne girmişti.

Mohamed Mostafa'nın haricinde takımda alternatif golcü olarak düşünülen 29 yaşındaki golcü yönetimle yaptığı görüşmede, "İtalya ve İngiltere'den teklifler var. Bunları değerlendirme düşüncesindeyim. Uygun şartlar oluştuğunda ayrılmak istiyorum" dediği belirtildi.

İtalya Serie A ekibi Cagliari ve İngiltere'de bazı takımlarla görüşen Diagne için Galatasaray'ın en az 5 milyon Euro isteyeceği öğrenildi.

Öte yandan Falcao ve Diagne'nin ayrılığı sonrası santforda sadece Mohamed ve Babel seçenekleri bulunan Sarı-kırmızılıların Halil Dervişoğlu için yeni bir teklif yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading