Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kadro dışı kalan Sinan Gümüş'ten sitemkar sözler: Parayı seçsem İtalya'da kalırdım

Kadro dışı kalan Sinan Gümüş'ten sitemkar sözler: Parayı seçsem İtalya'da kalırdım

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasına rağmen hiçbir takımla anlaşmayan Sinan Gümüş sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 17:58

Fenerbahçe'nin transfer döneminde yollarını ayıramadığı ve bu yüzden ağır eleştiriler alan Sinan Gümüş, twitter hesabından paylaşım yaptı.

Son günlerde kendisi ile ilgili haberlerin yapıldığını belirten 27 yaşındaki golcü, " Ben sizinle gerçekleri paylaşmak istiyorum. Ben Fenerbahçe'ye geldiğimde çok fazla fedekarlıklar yaptım ve bundan dolayı hiç pişmanlık duymadım. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp sizi istiyorsa, fedakarlık yapmak zorundasınız. Ben de bunu maddi ve manevi anlamda sonuna kadar yaptım" ifadelerini kullandı. 

UEFA Fenerbahçe'ye şok! Yunanistan'da seyircisiz oynayacak Haberi Görüntüle

SİNAN GÜMÜŞ'ÜN TÜM AÇIKLAMALARI;

"Kamuoyunda çizilen Sinan  Gümüş profili doğru olsaydı ve maddiyatı ön planda tutan biri olsaydım, Genoa’da bana sunulan son derece cazip şartları bir kenara bırakmaz,hayatıma orada devam ederdim."

Süper Lig'in 30. haftasının VAR kayıtları açıklandı: İşte kritik hakem... Haberi Görüntüle

SİNAN GÜMÜŞ: 'BAŞKA ÇAREM YOKTU'

"Her zaman olduğu gibi formamın hakkını sonuna kadar vermeye çalıştım ama kulübümün birkaç hafta önce verdiği karara da saygı duymaktan başka bir çarem yoktu.

"Son dönemde birçok kulüp benimle ilgilendi. Her futbolcu gibi ben de gideceğim kulüp konusunda hür irademi kullanmak istedim. Tek isteğim her tarafın mutlu olacağı, benim de kariyerime devam edebileceğim bir çözümdü. Benimle ilgilenen kulüplerin büyük bölümüne olumlu yaklaşsam da maalesef transferim gerçekleşmedi. Buna kesinlikle benim taleplerim sebep olmadı." 

"Ben kendimi Fenerbahçe'den büyük görmedim ve Fenerbahçe'de olmaktan her zaman gurur duydum. Tüm bu yaşananlara rağmen bir profesyonel futbolcu olarak çalışmalarıma devam edip kendimi hazır tutacağımı ve ihtiyaç halinde hizmet etmeye hazır olduğumu canı gönülden bilmenizi isterim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading