Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kaan Ayhan'a yapılan ahlaksız teklif ortalığı karıştırdı! Türk başkanın söylemleri basına sızdı

Kaan Ayhan'a yapılan ahlaksız teklif ortalığı karıştırdı! Türk başkanın söylemleri basına sızdı

Son dakika transfer haberleri... İtalya Serie A'da Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan'a Süper Lig'den bir takımın başkanı tarafından ilginç bir istek geldiği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 22:11

Tivibu Spor yorumcusu Gökmen Özcan, Türk takımlarının transfer gündeminde yer alan Kaan Ayhan ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Süper Lig'den bir takımın kulüp başkanının Kaan'ı transfer etmek için oyuncudan farklı bir istekte bulunduğu öğrenildi.

Yaklaşık 1 ay önce yaşanan bir olayı anlatan Gökmen Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncunun Almanya'daki evine, ailesinin yanına bir başkan gidiyor. Maddi şartlar ve Sassuolo'nun talepleri soruluyor. O kulüp başkanı da 'Kaan Ayhan Sassuolo'da biraz problem çıkarsın. Ben bu maçta oynamak istemiyorum, hocayla çalışmaktan rahatsızım diyerek yönetime şikayetlerde bulunsun.' diyor. Ortalığı karıştırsın isteniyor." 

Trabzonspor'dan Marco Reus hamlesi! Alman yıldız Süper Lig'e mi geliyor? Haberi Görüntüle

'KAAN AYHAN KABUL ETMEDİ!'

Sassuolo'nun milli oyuncusu Kaan Ayhan'ın kendisine yapılan teklifi kabul etmediğini dile getiren Özcan,  "Oyuncu cephesi de böyle bir durumun kesinlikle mümkün olmayacağını söylüyor. Oyuncu cephesinden dehşet verici bir şekilde karşılanıyor bu talep. Tabii ki kabul edilmiyor. Türkiye'den biraz yan yollarla çözülmeye çalışılıyor bu transferler ama böyle bir durum söz konusu değil." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading