Yandex Metrica

Josef de Souza'dan Galatasaray itirafı: Unutamam

Josef de Souza'dan Galatasaray itirafı: Unutamam

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, öğrencilerle buluştuğu etkinlikte Galatasaray'ı unutmadı.

Spor

23.01.2024, 18:05

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza öğrencilerle buluşarak unutamadığı anları paylaşarak tavsiyerlerde bulundu.

Çevrim içi olarak düzenlenen İlham Verici Spor Söyleşisi'nde soruları cevaplayan Josef, Fenerbahçe ve Beşiktaş forması ile Galatasaray derbilerinde attığı golleri hayatı boyunca unutamayacağını dile getirdi.

Kendisi için çok önemli bir anı olduğunu bildiren Brezilyalı oyuncu, "Hayatımda unutamadığım iki golü de Galatasaray'a attım. Birincisi Fenerbahçe'de son dakikada attığım gol, ikincisi de geçen sezon maç 0-0 giderken yine Galatasaray'a karşı bulduğum gol. Bunlar benim için çok önemli. Beşiktaş'ta ve Türkiye'de çok şampiyonluklar kazanmayı, iyi izler bırakmayı hedefliyorum. Herkesin buradan gittikten sonra beni iyi hatırlamalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Birlikte oynadığın en iyi 10 numara kim sorusunu da yanıtlayan 32 yaşındaki orta saha, "Birlikte oynadığım en iyi 10 numara kim derseniz, karakteri olarak gerçekten çok büyük bir oyuncu, çok yetenekli olarak gördüğüm Alex Teixeira diyebilirim" dedi.

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading