Yandex Metrica

Josef de Souza Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımını açıkladılar

Josef de Souza Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımını açıkladılar

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta sürpriz bri ayrılık yaşanıyor. Ankaragücü maçında yaşadığı olay sonrası ayrılmayı kafasına koyan Josef de Souza, Brezilya'ya gidiyor.

Spor

23.01.2024, 22:13

Beşiktaş forması giyen Josef de Souza hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Siyah beyazlı forma altında 3 kupa kazanan sambacının ülkesine döneceği öğrenildi.

Brezilya basınında çıkan habere göre tecrübeli futbolcunun Gremio'dan teklif aldığı belirtildi.

Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen Serie A ekibinin, 33 yaşındaki oyuncuyu bonservis ücreti olmadan kadrosuna katacak.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

JOSEF DE SOUZA BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR

Ankaragücü maçında sahaya giren taraftarı ittiği gerekçesiyle PFDK'dan 1 maç men cezası aldığı için isyan eden Josef, düzenlediği basın toplantısında ayrılabileceğini öne sürmüştü.

Maç sonu yaşanan olaylar sonrası kendisine verilen cezanın adil olmadığını belirten Josef, "Gelecek sezon için artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Çünkü biliyorum ki karakterim nedeniyle takım arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve tekrar ceza alacağım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğimi kalbimi çok acıtıyor olsa bile" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading