Yandex Metrica

Jose Mourinho'dan Trabzonspor'a övgü! 'Şampiyonlar Ligi gibiydi'

Jose Mourinho'dan Trabzonspor'a övgü! 'Şampiyonlar Ligi gibiydi'

Son dakika haberleri... UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden Roma teknik direktörü Jose Mourinho, karşılaşma sonrası görüşlerini aktardı.

Spor

23.01.2024, 17:50

Trabzonspor'un  UEFA Konferans Ligi seviyesinde bir takım olmadığını belirten Jose Mourinho, mücadelenin Şampiyonlar Ligi seviyesinde geçtiğini açıkladı.

Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı mı? Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı... Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO'NUN AÇIKLAMALARI;

"Çok iyi iki takım karşılaştı. Bir takımın elenecek olması üzücü. Çünkü Şampiyonlar Ligi Play-Off'u ayarında bir maç oynadık. Biz kazandık ama Trabzonspor da çok iyiydi. Trabzonspor elensin isteriz ama bu üzücü, onlar da çok iyi oynadı."

"Aslında ilk yarı birbirimizi ölçtük, pozisyonlar bulduk ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarı Cornelius'un girmesiyle Trabzonspor'un temposu arttı. Biz de bulduğumuz pozisyonu gole çevirdik."

"Çok zor bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Şampiyonlar Ligi seviyesinde iki takımın maçını izledik. Biz kazandık ama Trabzonspor da çok iyi oynadı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading