Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jorge Jesus'tan Sevilla maçı öncesi ayrılık açıklaması! "Mayıs ayında..."

Jorge Jesus'tan Sevilla maçı öncesi ayrılık açıklaması! "Mayıs ayında..."

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Sevilla karşısında ilk golü bulmanın önemli olduğunu belirterek, "Onların çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz ama bizim hala söyleyecek sözümüz var." dedi. Jesus kontratıyla ilgili soruya, "Fenerbahçe'de kontratım mayıs ayında bitiyor ve bunu herkes biliyor. Bu yeni bir durum değil." yanıtını verdi.

Spor

23.01.2024, 20:34

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe rövanş maçında yarın Sevilla'yı ağırlayacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve futbolculardan Diego Rossi açıklamalarda bulundu.

Sevilla ile oynanacak rövanş karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Diego Rossi: "Yarınki maçta goller atmak önemli olacak. İlk maçta aldığımız sonuçtan dolayı ofansif oyuncuların rolü önemli olacak. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Bir oyuncu her zaman takımına yardım etmek ister. Asist yapmaya çalışıyorum. Bu sayılar aynı zamanda takım uyumunun bir yansıması.  Oyuncular her zaman eleştirilebilirler, sizin buna hazır olmanız gerekiyor. Yüzde veremem ama her gün bir önceki günden daha iyi olabilmek için çalışmaları sürdürüyorum." dedi.

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak Haberi Görüntüle

''TARAFTARLARIMIZIN İNANMASI ÇOK ÖNEMLİ''

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sevilla rövanşı hakkında konuşan Jorge Jesus: "Yarın iyi bir takıma karşı ikinci mücadelemizi vereceğiz. Onlar bu turnuvayı 6 kere kazanmış bir takım. Biz şansımızın olduğuna inanıyoruz. Taraftarlarımızın inanması çok önemli olacak. Onların çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz ama bizim hala söyleyecek sözümüz var.İlk maç da düşündüğüm gibi geçti. Rakibimizden daha iyiydik. İkinci yarıda bu kadar iyi olmayı sürdüremedik. Rakibimiz ikinci yarıda bulduğu pozisyonlardan gol attı. Biz ilk yarıda 3-4 tane net pozisyona girdik ama gole çeviremedik. Umarım yarın böyle olmaz. Turu geçebilmek için bize goller gerekiyorlar ve bunun için çabalayacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde ile ilgili konuşan Jesus: "Jayden genç bir oyuncu. Onun değerine ve potansiyeline inanıyoruz. Oyun sistemimize ve ülkeye adapte olması gerekiyor. Geldiğinden bu yana işler onun için iyi gitmedi. Düzenli antrenman yapamadığı bir dönem olmuştu. Her zaman çok iyi bir performans sergiliyor." açıklamasında bulundu.

Süper Lig'in 30. haftasının VAR kayıtları açıklandı: İşte kritik hakem... Haberi Görüntüle

JORGE JESUS'TAN MAYIS AYI SİNYALİ

Jorge Jesus, sözleşmeyle ilgili gelen soruya ise: "Bu sorunun maçla ilgisi yok ama cevaplayacağım. Fenerbahçe'de kontratım mayıs ayında bitiyor ve bunu herkes biliyor. Bu yeni bir durum değil. Bunun dışında söyleyeceğim başka bir şey yok." cevabını verdi.

Eyüpspor Süper Lig'e çıktı mı? Eyüpspor-Adanaspor'u yenerse Süper Lig'e yükselir... Haberi Görüntüle

''RİSKİN LİMİTLERİNDE OYNAMAMIZ GEREKİYOR''

Sevilla'ya karşı erken gol atmanın önemini vurgulayan Jorge Jesus: "Biz hala şansımızın olduğuna inanıyoruz. Bu turu çevirebilecek gücümüzün olduğunu biliyoruz. Turun başına göre işimizin daha zor olduğunu biliyoruz ama hala inancımız var. İnanmak ve çok istemek, bunları yapmamız gerekiyor. Riskin limitlerinde oynamamız gerekiyor. Bizim için ilk golü atmak ideal senaryo." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Opet - Allianz Vero Volley maçı bugün mü, saat... Haberi Görüntüle

''YARIN NASIL OYNAYACAĞIMIZI SÖYLEYEMEM''

Lincoln Henrique'nin sakatlığına değinen Portekizli çalıştırıcı: "Sezonun geri kalanında oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Fenerbahçe için büyük bir kayıp. Birden fazla pozisyonda oynattık. Onun yokluğu bizim için bir devantaj olacak." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: "Hafta sonu bir maç oynamadık ve Pedro birkaç aylık sakatlıktan çıkmıştı. Batshuayi'nin sakatlığı daha kısa süreli bir sakatlıktı. Yarın tam olarak hazır olacağını düşünüyorum. Pedro'nun biraz daha zamana ihtiyacı var. Hafta sonu oynamadık ama bu maça çalışabilmek için daha fazla süremiz oldu. Önemli olan benim için takımın birden fazla sistemle oynayabilmesi. Avrupa'daki tüm maçlarda 3'lü savunmayla oynadık. Bu maçlarda 7 galibiyet 3 beraberlik aldık. Yarın nasıl oynayacağımızı söyleyemem. Benim için önemli olan şey, oyuncularımın her sisteme alışmış olması ve rahat bir şekilde oynayabilmesi." açıklamasıyla röportajı tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading