Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jorge Jesus'tan Dinamo Kiev maçı öncesi açıklamalar: Grupta avantajlı olan Rennes

Jorge Jesus'tan Dinamo Kiev maçı öncesi açıklamalar: Grupta avantajlı olan Rennes

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'e konuk olacakları maç öncesi konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, grupta birincilik için avantajın Rennes'de olduğunu belirtirken, "Bizim büyük hedefimiz lig şampiyonluğu, yine rotasyon yapacağız" dedi.

Spor

23.01.2024, 22:15

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde grupların son hafta mücadelesinde Dinamo Kiev'e konuk olacak.  Teknik direktör Jorge Jesus, mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Kupası yarı final ve final tarihleri netleşti Haberi Görüntüle

"MAÇ İÇİNDE BELLİ KARARLAR VEREBİLİRİZ"

Jesus; "Atılan goller gruptaki son durumu belirleyecek. Teorik olarak daha avantajlı olan takım Rennes. Ama biz elimizden geleni yapıp, Rennes maçından gelecek sonucu bekleyeceğiz. Galibiyet sonrası birinci olarak çıkma ihtimalimiz var. Maçın durumuna göre de, maç sırasında belli kararlar verebiliriz. Her zaman olduğu gibi kazanmak için oynayacağız. Detayları biliyoruz, maçta ne olacağını göreceğiz." dedi. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Macaristan maçı değerlendirmesi Haberi Görüntüle

ÖNCELİĞİ LİG ŞAMPİYONLUĞUNA VERDİ

Portekizli deneyimli teknik direktör; "Grubu birinci ve ikinci bitiren takım arasında ciddi bir fark var. Daha az maç ve Şampiyonlar Ligi'nden gelecek takımlara denk gelmemek anlamına geliyor. Bunu engellersek ve lider olursak bizim için daha iyi olur. Takımı daha önce hem Avrupa Ligi hem ligde nasıl yönettiysek, öyle yapmaya çalışacağız yine. Pazartesi günü Sivasspor ile önemli bir maç oynayacağız. Bizim büyük hedefimiz lig şampiyonluğu, yine rotasyon yapacağız." sözlerini sarf etti. 

Trendyol Süper Lig maçları ne zaman başlayacak 31.hafta? Maçlar bu... Haberi Görüntüle

"RENNES KAZANACAKTIR"

Jesus sözlerinin devamında; "Dinamo Kiev'de kimin oynayacağı benim problemim değil, Mircea Lucescu'nun problemi. Kiev'le oynadığımız ilk maçlara göre, çok daha iyi durumdayız. Grubun liderliği için favorilerden biriydi onlar. Farklı sebeplerle bu olmadı. Grubu birinci bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Rennes kazanacaktır, kaç golle kazanırlar bilmiyorum ama kazanacaklardır. Biz de kazanıp, lider olmaya çalışacağız." açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading