Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jorge Jesus'tan Arda Güler açıklaması: ''Arda oyuna girmedi çünkü...''

Jorge Jesus'tan Arda Güler açıklaması: ''Arda oyuna girmedi çünkü...''

Jorge Jesus'tan Arda Güler açıklaması! Kriz devam ediyor...

Spor

23.01.2024, 22:17

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

İlk yarı çok kaliteli bir oyun oynadıklarını belirten Jesus, "Maç tam da düşündüğümüz gibi geçti. Kazanmak önemliydi. Rakiplerimiz bizden önce oynamış ve kazanmışlardı. İlk yarıda çok kaliteli bir oyun sergilediğimiz düşünüyorum. Oynadığımız en iyi ilk 45 dakikaydı diyebilirim. Çok fazla pozisyon ürettik. Rakibimize çok az top kullanma fırsatı verdik. İyi ve kaliteli oynayan taraf bizdik. 3 defa kaleciyle karşı karşıya kaldık. Oyun anlamında oluşturduğumuz farkı gole yansıtamadık. İkinci yarı, ilk yarıdaki gibi geçmedi. Ümraniyespor da maça ortak oldu. Bize kontra atakta problemler oluşturdular. Maçı kazanmayı bildik, çünkü bu takımın ruhu var. Son saniyeye kadar savaşıyor, son saniyeye kadar inanıyor. Bu yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor- Gaziantep FK'yı 3 golle geçti (MAÇ ÖZETİ) Rizespor'un... Haberi Görüntüle

''ARDA'NIN ALDIĞI SÜRE GEÇEN SENEDEN FAZLA''

Arda Güler'in oynamamasının teknik bir karar olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Teknik direktör olarak belli kararlar vermem gerekiyor. Arda girmedi çünkü Emre Mor'un daha faydalı olacağını düşündüm. Emre'nin çok hızlı birebir oynayacağını düşündüm. Emre, bugün Valencia'ya asist yaptı. Özellik anlamında süratini yansıtmayı bildi. Arda'nın benimle birlikte almış olduğu süre, geçen sezondan daha fazla" ifadelerini kullandı.

Manchester United rotasyon peşinde Haberi Görüntüle

''YANLIŞ ANLAŞILDIM''

Hafta içi Ümraniyespor Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını vurgulayan Portekizli teknik adam konuyla alakalı olarak şunları söyledi:

"Stadyum konusunda, bugün kazanmamış olsaydık stadyumu bahane edemezdik. Harika bir zemin vardı. Şartlar iyi, güzel bir saha burası. Bizleri de çok iyi karşıladılar. Cümlelerimin yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Galatasaray ile oynadıkları maçı Olimpiyat Stadyumu'nda oynadıkları için orada oynanması farklı bir senaryo oluşturabilirdi. Maça daha farklı açıdan bakmak istemiştim. Eğer yanlış anlaşıldıysam Ümraniyespor başkanından özür diliyorum."

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için flaş karar! Başkan adayını... Haberi Görüntüle

''EN İYİ DEPLASMANIMIZDI''

Son zamanlarda takımda bir düşüş olup olmadığına yönelik gelen soruya ise Jorge Jesus, "Aradan sonra oynadığımız maçlarda performans olarak Galatasaray maçında kötüydük. Onun dışında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bu ligde kolay maç yok, rakipler bizi daha iyi tanıyor. Özellikle bugün ilk 45 dakika, en iyi deplasman performansımızdı. Kesinlikle bu ligde kolay maç yok" şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading