Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jorge Jesus Sevilla maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! Süper Lig için olay yaratan sözler...

Jorge Jesus Sevilla maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! Süper Lig için olay yaratan sözler...

Son dakika spor haberleri... Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus faturayı Süper Lig'e keserken ilk 4 takımın play-off oynaması gerektiğini söyledi.

Spor

23.01.2024, 20:35

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Sevilla'yı konuk etti. Fenerbahçe mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrıldı ancak Enner Valencia'nın tek golü tur için yeterli olmadı.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa'ya havlu attı.

Adana Demirspor Sivasspor'a patladı: 4 gollü görkemli galibiyet Haberi Görüntüle

JORGE JESUS'TAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Sevilla maçının ardından sert açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus, Süper Lig'de play-off sisteminin getirilmesini savunurken maçların sahada kazanılması gerektiğini iletti. Jesus açıklamasında: "Ligi kim kazanırsa kazansın söylüyorum, ben maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ilk 4 takımın playoff oynaması gerekiyordu. Bu benim fikrim. Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil. Türkiye'de 3 kupa var, 2'sinde devam ediyoruz. Ligde yeniden lider olabileceğimize, kupayı da kazanabileceğimize inanıyoruz. Ancak bana göre bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçlar sahada kazanılmıyor, kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum." ifadelerine yer verdi.

Konferans Ligi kura çekimi yapıldı ve Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu! Haberi Görüntüle

FATURAYI TARAFTARA KESTİ

Sevilla maçında oyunun durmasına neden olay yabancı maddeler ile ilgili konuşan Jorge Jesus: "Taraftarların sahaya yabancı madde atmasından sonra ritmimizi kaybettiğimiz bir gerçek. Sevilla da bunu istiyordu, oyunun temposunu durdurmak istiyordu. Kendi taraftarlarımızın attığı maddeler nedeniyle oyun durmuş oldu." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading