Yandex Metrica

Jorge Jesus sessizliğini bozdu! Fenerbahçe'de kalacak mı?

Jorge Jesus sessizliğini bozdu! Fenerbahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:38

Jorge Jesus, Portekiz basınından SportTV'ye açıklamalarda bulundu.

Sözleşmesinin Mayıs ayında sona ereceğine dikkat çeken Jesus, sezon aralarında karar vermeyeceğini söyledi. Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağına sözleşmesi bitince karar vereceğini kaydeden Jesus, "Daha önce de böyle yaptım." dedi.

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Haberi Görüntüle

BREZİLYA'YI ÇALIŞTIRMAK İSTEMEYEN VAR MI?

Jesus geleceği hakkında konuştu

Geleceğiyle ilgili kararı Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona erdiğinde alacağını kaydeden Jesus, "Dünyada Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak istemeyen var mı? Belki Real Madrid veya Barcelona'yı çalıştırırsam." dedi. 

Teknik direktörlük için kimsenin kendisiyle görüşmediğini kaydeden Jesus, "Sözleşmem mayısta bitiyor, sonrasında neler olacağını göreceğiz. Sezon ortasında ne yapacağıma karar vermiyorum. Sözleşmem bittiğinde karar vereceğim. Daha önce de böyle yaptım. Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz." dedi.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

"HER ŞEY BİR İHTİMAL"

Sadece şampiyonluk kazanabileceği takımları çalıştırmayı kabul ettiğini belirten Jesus, "Daha önce böyle yaptım. Hiçbir şey kazanamayacağım kulübe antrenörlük yapmam. Kariyerimde her şey bir ihtimal. Hiçbir şeyi kenara atmıyorum." şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading