Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jorge Jesus Fenerbahçe'de kalacak mı? Ali Koç açıkladı

Jorge Jesus Fenerbahçe'de kalacak mı? Ali Koç açıkladı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jorge Jesus'un geleceği ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:16

Adana'ya giden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç,  Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gelecek Sizsiniz" etkinliğine katılarak, gençlerin sorularını yanıtladı.

Bir taraftarın Jorge Jesus ile ilgili yönelttiği soruya cevap veren Koç, Portekizli hocanın görevde kalmasını istediklerini belirterek "Jesus'u gönderen yok, giderse kendisi gider" dedi.

Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jesus'a devre arasında kontrat uzatma teklifinde bulunacağı iddia edilmişti.

Yabancı hakemlere de değinen Ali Koç, "Hakem performansı ortada. Bu içinde bulunduğumuz durum giderildi ama zaman alacak. Zaman alana kadar geçici bir dönem yabancı hakemi irdeleyelim konusunu ilk biz gündeme getirdik. VAR'da yapacaklar, sahada temkinli federasyon. Bütün takımlar şikayetçi." diye konuştu.

Dani Alves kefaletle hapisten çıktı! Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'TAN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Arda Güler ile ilgili gelen soruya da cevap veren Ali Koç, "Nüfusu yüksek bir ülkenin yetiştirdiği gençler parmakla sayılacak kadar azsa bir şeyi yanlış yapıyoruz ama gerçekten büyük yetenekler var. Onların bir türlü 18-19'dan sonra gelişimi devam ettirilemiyor. Bu da sistemsel sıkıntı. Arda Güler, çok ender gelen futbolculardan. Onu nereye koyarsanız başarılı olacaktır ama daha çok Ardalara ihtiyacımız var" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading