Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jorge Jesus Emre Mor'u neden oyundan aldığını açıkladı

Jorge Jesus Emre Mor'u neden oyundan aldığını açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-1 kaybettikleri Dinamo Kiev maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Emre Mor’un oyundan alınmasına da değinen deneyimli teknik adam, oyuncunun oyuna girdikten sonra kendisini iyi hissetmediğinden dolayı futbolcunun kulübeye çekildiğini ifade etti.

Spor

23.01.2024, 19:36

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda 0-0’ın rövanşında Dinamo Kiev’e sahasında uzatmalarda 2-1 mağlup oldu.

Gökhan Gönül yeniden yeşil sahalarda: İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

MAÇIN KIRILMA ANI KIRMIZI KART

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jorge Jesus karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında “Kırılma anına kadar iyi oynayan bizdik. Rakip kaleye 7 şutumuz vardı, rakibin hiç şutu yoktu. 11’e 11’ken bugün tribünde olan herkes Fenerbahçe’nin turu atlayacağına inanıyordu. Ancak İsmail’in gördüğü kırmızı kart gidişatı değiştirdi” dedi.

Ali Koç garanti verdi! Fenerbahçe'nin önündeki 3 seçenek: Kötü, daha... Haberi Görüntüle

EMRE MOR KENDİ OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ

Jorge Jesus karşılaşmaya 46. dakikada dahil olan ancak 77. dakikada oyundan alınan Emre Mor’un oyuna girdikten sonra kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Jorge Jesus, Emre mor için şunları söyledi

“Oyundan çıkma sebebi tamamen fiziksel. Oyuna girdikten sonra iyi başladı ancak 10 dakika sonra kendisini iyi hissetmediğini söyledi, bu yüzden Emre Mor’u oyundan aldık. Oyuna giren oyunculardan memnunum. Değişikliklerin ardından golü bulduk. Zaman zaman oyuna giren bir oyuncu, gerek fiziksel gerekse de taktiksel olarak oyundan çıkabiliyor. Bunu daha önce de yaptım. Bugünkü değişikliği yapma sebebimi de söyledim. Bugün oyuna giren oyuncular fiziksel olarak iyi işlere imza attı. Değişikliklerin de ardından golü bulduk bugün”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading