Yandex Metrica

Sitede Ara

Jorge Jesus Brezilya'ya dönmek istiyor! Kulüpten açıklama geldi

Jorge Jesus Brezilya'ya dönmek istiyor! Kulüpten açıklama geldi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin 1 sene sözleşme imzaladığı Jorge Jesus hakkında çıkan iddialar gündemi salladı. Portekizli hocanın Brezilya'ya dönmek istediği konuşuluyor.

Spor

23.01.2024, 19:51

Sezon başı İsmail Kartal yerine Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine başlayan Jorge Jesus'un 1 yıllık sözleşmesi kafalarda soru işareti yaratmıştı.

Süper Lig'deki 8 senelik şampiyonluk özlemine son vermek için göreve gelen tecrübeli hocanın sezon sonunda Brezilya'ya döneceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, Jesus'un geri dönmek istediğini öne sürmüştü.

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV 8.5 maçı verecek mi? Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV... Haberi Görüntüle

MARCOS BRAZ: JORGE JESUS'U HERKESTEN İYİ TANIYORUM

Ben Jesus'u hepsinden iyi tanırım." demesinin ardından, Paulo Sousa ile geçen başarısız dönem sonrası mayıs ayında yollar ayrılmıştı. Onu mayıs ayında görmedim, mesaj dahi göndermedim, konuşmadım bile. O zamanlar bir hocamız vardı ama kötü durumdaydık. Eğer Jesus ile konuşsaydım, durumu daha da kötü bir hale çevirebilirdim. Sonra başka bir antrenör geldi ve o zaten, başka bir yerdeydi. Her şey değiştiğinde onunla birkaç kez temas kurdum.

Daha önce Flamengo'da Libertadores şampiyonluğu da yaşayan Jesus'un sezon sonunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaptıktan sonra yeniden Brezilya'da çalışmak istediği konuşuluyor.

Sarı-lacivertlilerin şampiyon olunması durumunda Jesus'a yeni kontrat önererek ikna etmenin yollarını arayacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading