Yandex Metrica
SON DAKİKA
Joao Pedro neye uğradığını şaşırdı! Canlı yayında arı soktu

Joao Pedro neye uğradığını şaşırdı! Canlı yayında arı soktu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Joao Pedro'yu basın toplantısı düzenlediği sırada arı soktu.

Spor

17.03.2024, 21:38

Fenerbahçe'nin sezon başında İtlalya takımlarından Cagliari'den kadrosuna kattığı Joao Pedro açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına damga vuran olay Pedro'yu arı sokması oldu.

Takım olarak iyi bir yolda olduklarını belirten Pedro, "Son oynadığımız maçta iyi bir maç çıkardık. Takımımızda birlik havası hakim. Hocamız çok talepkar. Son maçta çok pozisyon ürettik. Kompakt ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü veriyoruz. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

''BENİ ŞAŞIRTAN BİR ŞEY OLMADI''

Brezilya, İtalya ve Türkiye'de oynanan futbolu kıyaslayan Joao Pedro, "Brezilya'da teknik bir futbol oynanıyor. İtalya'da daha taktiksel bir oyun var ama buraya gelmeden önce bazı oyuncularla konuşmuştum. Buradaki lig hakkında bilgi almıştım. Konuştuğum kişiler fiziksel olarak yoğun bir lig olduğunu söyledi. Dışarıdan görmüştüm ama oynadıkça daha iyi anladım. Beni şaşırtan bir şey olmadı. Her geçen gün fiziksel olarak daha iyi olacağım. Benim için önemli olan takım arkadaşlarıma ve bu lige en iyi şekilde adapte olabilmek. 8 yıl aynı takımda oynadıktan sonra nereye giderseniz gidin alışmak kolay olmuyor." dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'den çekilmek için üyelerini çağırdı Haberi Görüntüle

''TARAFTARIN TUTKUSU BENİ GETİRDİ''

Fenerbahçe taraftarından övgüyle bahseden Sambacı, "Brezilya'da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü duymuştum. Taraftarların ne kadar fanatik olduğunu, futbolu ve takımlarını nasıl yaşadığını biliyoruz. Buraya geldiğim zaman ne kadar büyük olduğunu yakından görme fırsatım oldu. Taraftarların göstermiş olduğu tutku beni buraya getirdi." dedi.

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday mı oldu? Sadettin Saran FB... Haberi Görüntüle

GALATASARAY SORUSUNA YANIT

Transfer döneminde Galatasaray'dan teklif alıp almadığına ilişkin gelen soruya ise Pedro, "Transfer sürecinde spekülasyonların olması ve İtalya'da geçirdiğim iyi sezonların ardından bunlar normal. En iyi cevabın burada olmam olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'den teklif geldiğinde süreç çok hızlı gelişte ve hemen kabul ettim. Fenerbahçe'ye gelerek en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum." yanıtını verdi.

Akyazı'da dev derbi heyecanı! Trabzonspor- Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri belli... Haberi Görüntüle

''BİRİNCİ PENALTICI VALENCİA''

Kaçırdığı penaltı hakkında konuşan Pedro, "Oyuncular arasındaki rekabet takım için iyi hatta, mükemmel. Büyük takımlar böyle olur ve biz şanslıyız. Tüm pozisyonlar için çok sayıda oyuncu var. Ne kadar çok oyuncuya sahip olursanız maçları çözmek için o kadar çok çok alternatifiniz olur. Kaçırdığım son penaltı için üzüldüm. Her zaman takımıma yardım etmek istiyorum. Takımımızda çok iyi penaltı atan oyuncular var. Şu anda birinci penaltıcımız Valencia. Bu maçtan maça değişebilir. Çok sayıda iyi penaltı atan oyuncumuz var." dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading