Yandex Metrica

Joachim Löw'den A Milli Takım'a ret!

Joachim Löw'den A Milli Takım'a ret!

Şenol Güneş'in yerine A Milli Takım için adı geçen Joachim Löw, TFF ile görüşme gerçekleştirdi. Löw ile yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlandı.

Spor

23.01.2024, 17:57

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı anlaşma sonucunda yolların ayrıldığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Şenol Güneş'in yerine düşünülen isimlerden öne çıkan Löw oldu. Almaya Milli Takımı ile yollarını Temmuz ayında ayıran 61 yaşındaki çalıştırıcı ile yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlandı.

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek? Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon... Haberi Görüntüle

OLUMSUZ YANIT

Joachim Löw, 15 yıl süren Almanya Milli takımı teknik direktörlüğü sonrası bir süre takım çalıştırmak istemediğini federasyon yetkililerine iletti.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading