Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jesus'tan olay transfer itirafı! İngiliz devini reddedip Fenerbahçe'ye gelmiş

Jesus'tan olay transfer itirafı! İngiliz devini reddedip Fenerbahçe'ye gelmiş

Portekiz basınına konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, "Dünyanın her yerinden teklifler aldım. Fenerbahçe'ye gelirken, Everton'ı reddettim" şeklinde açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:36

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jorge Jesus, ülkesinin basınını İstanbul'da ağırladı. 68 yaşındaki teknik adam, Canal 11'e verdiği röportajda Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Dinamo Kiev maçının ardından taraftarların kendilerini alkışlamasına değinen Portekizli teknik adam, "Öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu. Taraftar çok tutkulu. Dinamo Kiev'e maçının sonunda alkışladılar ve takımla gurur duyduklarını hissettim" dedi.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor Haberi Görüntüle

"TAREMİ İÇİN OLASILIK YOK"

Mehdi Taremi'yle ilgili gelen soruya yanıt veren Jorge Jesus, "Taremi'nin özelliklerini gerçekten beğeniyorum ama aynı pozisyonda 4 oyuncum var. Bu yüzden transfer için olasılık yok. Ancak bir oyuncu seçme hakkım olsa ve kulübün o kadar parası olsa Darwin Nunez'i isterdim. Luan Peres transferi tamamlanacak. Gustavo Henrique transferi ise henüz sonuçlanmadı." diye konuştu.

Türkiye Kupası yarı final maçı ne zaman? 2024 Trabzon-Karagümrük !... Haberi Görüntüle

"CARVALHO SEÇENEKLERİMDEN BİR TANESİYDİ"

6 numara transferinde Willian Arao'yu kadrosuna katan Fenerbahçe'de Jorge Jesus, William Carvalho'nun da transfer listelerinde bulunduğunu ifade etti. Tansfer süreciyle ilgili konuşan Jeses, "William Carvalho, benim seçeneklerimden bir tanesiydi, savunmacı bir orta saha oyuncusu istedim. William Carvalho transferi zor girdi ve biz de tanıdığımız Willian Arao'yu transfer ettik" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'den çekilirse ne olur, ceza gelir mi?... Haberi Görüntüle

"EVERTON'I REDDETTİM"

Fenerbahçe'ye imza atmadan önce kendisine çok sayıda teklif geldiğini belirten Portekizli teknik adam, "Buraya gelmeden önce Avrupa'nın 5 büyük liginden ilgi vardı. Everton, Lyon ve Corinthians gibi kulüpler. Ben ama şampiyon olmak istiyorum. Buradaki ana hedefimiz şampiyonluk. Müthiş tutkulu bir taraftar var burada" dedi.

Beşiktaş'tan 76 milyon euro'luk transfer hamlesi! Gelirse Süper Lig'e seviye... Haberi Görüntüle

''SON DEĞİŞİME AYAK UYDURDUM''

Oyun sisteminden bahseden Jesus, ''Teknik direktörlük kariyerimin ilk 10 yılında 3'lü sistemle oynadım ve hep geleceğin oyun sisteminin bu olduğunu düşündüm. Sonra değişime ayak uydurdum. Fenerbahçe'de de 3'lü savunma oynamak istedim ama bu imkansızdı çünkü elimde iki stoper vardı.'' 

20 senedir tek bir maç bile kazanamadılar Haberi Görüntüle

''BİR KALECİYE İHTİYACIMIZ VAR''

''Elimizdeki en iyi stoperi kaybettik, bu nedenle iki stoper daha istiyorum.'' diyen Jesus, ''Luan Peres ve Gustavo Henrique transferleri henüz resmileşmedi. Bir kaleciye de ihtiyacımız var. Türkiye'nin en iyilerinden birine sahibiz ama Dinamo Kiev maçında sakatlandı." ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading