Yandex Metrica

Jesus'u mest eden tek Fenerbahçeli: Sakın satmayın ona ihtiyacım var

Jesus'u mest eden tek Fenerbahçeli: Sakın satmayın ona ihtiyacım var

Fenerbahçe ile el sıkışan ve kısa zaman içerisinde açıklanması beklenen Jorge Jesus, sarı-lacivertli yönetime yıldız savunmacının satılmaması için görüş bildirdi.

Spor

23.01.2024, 19:19

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u Pazartesi günü açıklamaya hazırlanıyor. 

Başkan Ali Koç'un ''Jesus, Fenerbahçe'yi 2,5 aydır izliyor. Raporunu da sundu'' sözlerinden gözler takımda gidecek ve kalacaklara çevirilirken Jesus'un hayran olduğu isim ortaya çıktı.

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

KİM MİN JAE'YE HAYRAN OLDU

Portekizli çalıştırıcı, 2.5 aydır izlediği Fenerbahçe’de Güney Koreli stoperi Kim Min Jae’yİ, çok beğenirken, Başkan Ali Koç’la yaptığı görüşmelerde bu konuya özellikle değindi. Kim gibi bir oyuncunun mutlaka kadroda tutulması gerektiğini ifade etti.

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER) Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA... Haberi Görüntüle

20-25 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE YETERLİ

Jesus, Ali Koç'la transfer bütçesini planlarken Kim Min Jae’nin takımda kalacağı ve 20-25 milyon euroluk bir bütçenin yeterli olacağını ifade etti. Eğer Kim gibi bir isim kaybedilirse yerine bu ayarda bir stoper bulabilmek için 20-25 milyon euroluk transfer bütçesinin 2 katına çıkacağı bildirildi. 

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

ÖN ELEME MAÇINDA OYNATMAK İSTİYOR

Jesus’un 24 yaşındaki savunmacıyı 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna kadar ilk 11’de görmeyi amaçladığı belirtildi. Kim’in sakatlığını atlatıp hemen takıma katılması hedefleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading